Copa América

Megéri ennyiért rakni a brazilokat?

megosztom

Finoman szólva sem nyújt meggyőző teljesítményt a házigazda, ennek ellenére csökken az oddsa a végső győzelemre.

Nem sok kellett ahhoz, hogy szégyenszemre Brazília házigazdaként már a negyeddöntőben kiessen a Copa Américán, végül azonban Paraguay ellen büntetőkkel 4-3-as arányban továbbjutott.

Fotó: Copa America facebook

A selecao ezzel elmondhatja magáról, hogy a négy Copa-meccse közül két alkalommal nem tudta bevenni az ellenfél kapuját a 90 perc során.

Ez még Neymar nélkül is kínos statisztika, hiszen a keretben olyan támadókat találunk, mint Firmino, Gabriel Jesús, Coutinho, Willian vagy Everton.

A döcögős játék ellenére Brazília a legjobb négy közé került, ez pedig a bukmékereket arra sarkallta, hogy metszenek a végső győzelmükre kínált szorzón.

A negyeddöntő előtt 2.10 körül lehetett fogadni Brazília végső győzelmét, ez a szám most 1.90-re esett a bet365-nél.

Ahhoz, hogy ez a szorzó zöldüljön, ahhoz a házigazdának még két mérkőzést kell nyernie, egyet az elődöntőben Argentína ellen, egyet pedig nyilván a fináléban.

Akárhogy nézzük, ez a két meccs nem lesz egyszerű, főleg a jelenlegi formájukat is figyelembe véve, és bár azt nem tudni, hogy az alsó ágról melyik válogatott juthat a fináléba, meglepő lenne, ha a két meccsen nem kapnánk jobb szorzót Brazíliára a mostaninál.

 

Te fogadnál arra, hogy a brazilok megnyerik a tornát?
megosztom