Sportműsor

Foci, Forma-1 és magyar-török a hétvégi étlapon

megosztom

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Foci

Ahhoz képest, hogy június végét járjunk, viszonylag izgalmas futballmérkőzéseket követhetünk figyelemmel. Az Afrika Nemzetek Kupája szombaton és vasárnap is nagyüzemben robotol tovább, és a Copa América negyeddöntős párharcai is folytatódnak, szombaton a Kolumbia - Chile és az Uruguay-Peru ütközetekkel.

Vasárnap rendezik az U21-es Európa-bajnokság döntőjét is, amelyben Spanyolország és Németország csap össze egymással.

A női foci-vb sem áll le, szombaton az olasz-holland és a német-svéd negyeddöntőkkel folyatódik a torna.

A válogatott meccsek mellett a klubfoci is életjelet ad magáról, egyre több együttes játszik ugyanis felkészülési mérkőzéseket, köztük a magyar első- és másodosztályú csapatok is. Hogy hol érdemes ezekre a meccsekre fogadni, arról ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

  • Kolumbia - Chile, Sport1, szombat 01:00
  • Uruguay-Peru, Sport1, szombat 21:00
  • Spanyolország U21 - Németország U21, Sport1,  vasárnap 20:45

 

Forma-1

Hétvégén a sógoroknál vendégeskedik a száguldó cirkusz, ahol az Osztrák Nagydíj keretén belül a szezon kilencedik futamára kerül sor. Az előttünk álló versenyhétvégén is az a legnagyobb kérdés, hogy vajon megszakad-e a Mercedes dominanciája? Az ezüstnyilak ugyanis immáron nyolcból nyolc sikernél járnak. Amiben bízhatnak a kihívóik, hogy tavaly kibabrált a Red Bull Ring a német istállóval, hiszen Lewis Hamilton és Valtteri Bottas is technikai problémák miatt kényszerült feladni a versenyt. Persze ez aprócska remény a Ferrarinak vagy éppen a Red Bullnak, a fogadóirodák szerint újabb Mercedes-siker jöhet. 

  • Időmérő - M4 Sport, szombat 15:00
  • Futam - M4 Sport, vasárnap 15:10

Kosárlabda

A csütörtökön kezdődött női kosárlabda Európa-bajnokság a szombati szünnapot követően vasárnap folytatódik. A magyar válogatott akkor Törökországgal találkozik, mely találkozóval kapcsolatosan bővebben is beszámolunk majd.

  • Magyarország-Törökország, M4 Sport, vasárnap 16:00

 

Tenisz

Jövő hét hétfőn rajtol a wimbledoni torna, ám előtte szombaton két helyszínen is bajnokot avatnak. Eastbourne-ben és Antalyában egyaránt új győztese lesz a tornának.
 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom