Tenisz

Az overre megyünk rá az amerikai-brit csatán

  • Cesc18
megosztom

Kiélezett mérkőzést ígér Taylor Fritz és Kyle Edmund eastbourne-i elődöntője.

Pénteken Eastbourne-ben és Antalyában is az elődöntős összecsapásokra kerül sor. Ami biztos, hogy mindkét helyszínen új bajnokot avatnak majd szombaton, előbbi tornán pedig esély van még arra, hogy egy hazai teniszező emelje magasba a trófeát. Kyle Edmund lehetne az első, aki brit színekben diadalmaskodni tud Eastbourne-ben. A 3. kiemelt angolra az amerikai Taylor Fritz vár az elődöntőben, ami már csak az oddsok alapján is kiélezett csatát ígér. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Kyle Edmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fritz nyer","odds":"2.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Edmund nyer","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Edmundnak a sérülések miatt kifejezetten gyenge szezonja van, így az év elején hiába kopogtatott a top 10 kapuján, hat hónap elteltével a 31. helyig csúszott hátra a ranglistán. Persze nagyon sok van még a 2019-es idényből, így Wimbledon előtt kifejezetten jót tenne az önbizalmának egy tornagyőzelem. 

Az eddig vezető úton két honfitársát győzte le, méghozzá viszonylag magabiztosan. Dan Evans ellen ugyan gyengén kezdett, de sikerült feljavulnia és bréket nem engedve fordított. 

Fritz játéka már kevésbé volt meggyőző. Alapvetően egy jó adogatónak számít, de Guido Pella és Hubert Hurkacz ellen is döcögős szervajátékokat hozott. Különösen utóbbi ellen szenvedett, csak az első szettben 7 bréklabdát engedett, igaz, mindegyiket hárítani tudta. Amire viszont már kevésbé lehet büszke, hogy Pella és Hurkacz ellen sem tudta kiszerválni meccset. 

Edmund karrierje második tornagyőzelméért küzd Eastbourne-ben. - Fotó: ATP

Nem lehet tehát azt mondani, hogy olyan őrült jó tenisszel jutottak volna el idáig. Edmund valamivel meggyőzőbb, de ha Fritz ráncba szedi a szerváját, akkor bőven meccsben lehet a győzelemért. Az amerikainak egyébként akadtak gondjai a széllel, amiből mára is 20-25 km/h-sat jósolnak, de a center pályán ez kevésbé lesz befolyásoló tényező - Fritz tegnap az 1-es pályán játszotta a meccsét Hurkacz ellen, ahová sokkal jobban befúj a szél. 

Mire fogadjunk?

Egyértelműen az over tűnik a legjobb választásnak. Ugyan a 22.5 barátibb lenne, mint a 23.5, de úgy gondoljuk, hogy itt bőven benne van egy döntő szett, így nem ezen az 1 játékon múlik majd. 

{"headTitle":"Taylor Fritz - Kyle Edmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 23.5 felett ","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom