Átigazolás

Ahhoz képest, hogy szinte tuti, még mindig 1.60 az odds

megosztom

A katalán sajtó szerint Neymar 5 éves szerződést köt a Barcelonával, a visszatérése pedig napokon belül hivatalos lesz.

Nagyon úgy fest, hogy bekövetkezhet Neymar barcelonai visszatérése. Alig egy hete cikkeztünk legutóbb arról, hogy a brazil támadó ideje vélhetően lejárt a PSG-nél, miután a játékos maga jelentette ki, hogy nem kíván többet a francia csapatban pályára lépni és a klubelnök is elengedte a sztárcsatár kezét.

Természetesen a nyári zuhanyhíradók kedvenc témája Neymar átigazolása, és bár naponta lehet újabbnál újabb kérőkről és konstrukciókról olvasni, kicsi a valószínűsége, hogy ne a Barcelona legyen a végállomás.

Kattins a részletekért!

A katalán sztárcsapat három feltételhez kötötte Neymar visszatérését, amelyek közül a legfontosabb talán a játékos fizetésének csökkentése volt. A hírek szerint Neymar hajlandó belemenni a feltételekbe, így már csak azt kell tető alá hozni, hogy mennyi pénzt és játékost adjanak érte a PSG-nek.

A katalán Sport szerint Neymar heti 400 ezer eurós fizetést kaphat a Nou Campban, ami közel 40 százalékkal kevesebb, mint amit Párizsban hazavihetett.

Hogy pontosan mennyit fizet majd a Barcelona a PSG-nek azt nem lehet tudni, a legújabb fejlemények szerint 100-120 millió euró mellett Ousmané Dembelé vagy Philippe Coutinho játékjoga lehet az üzlet tárgya.

Akárhogy is, nagyon úgy fest, hogy Neymar visszatér a Nou Campba, a részletek kidolgozása viszont nyilván még időbe telik.

Egy héttel ezelőtt még 3,50-es szorzón ajánlottuk figyelmetekbe az átigazolást, ez a szám mostanra 1.60-ra zuhant be. Nehéz elképzelni, hogy ne zöldüljön ez a tipp.

 

Ti mit gondoltok?

 

megosztom