Copa América

Kolumbia szándékosan kiejtené Argentínát?

  • mr.blonde
megosztom

A kávésoknak már zsebben a csoport első helye, így akár meg is fricskázhatják az egyik legnagyobb riválist.

Elég érdekes helyzet állt elő a Copa América B-csoportjában két forduló után, hiszen a 100 százalékos Kolumbia már biztosan csoportelső, míg a másik három csapat még egyaránt megszerezheti a második helyet. Jelen állás szerint Paraguay van nyeregben, viszont ha vasárnap kikap, akkor kieshet. Azonos pontszám esetén a gólkülönbség dönt a csapatok között.

A kiírás értelmében a két legjobb csoportharmadik is továbbjuthat, de Peru már lefoglalt egy helyet, így  Argentína, Katar, Paraguay, Ecuador és Japán is harcban áll a maradék kvótáért.
285441

Tehát ezen a mérkőzésen Kolumbiának már semmi motiváció nincs, készülnek az egyenes kieséses szakaszra, míg Paraguay extramotivált lehet, hiszen kevesen gondolták volna, hogy a két sztárcsapat mellett lesz esélye a továbbjutásra. Márpedig most ez a helyzet, ráadásul legutóbbi meccsét idegenben tudta megnyerni Kolumbiával szemben.

[2977577] 2019-06-23 21:00:00 Kolumbia - Paraguayx;5

A hírek szerint Carlos Queiroz jó pár helyen változtathat majd a kezdőcsapatán, az idősebb, rutinosabb kezdőemberek pihenőt kaphatnak Paraguay ellen. Ez értelemszerűen átírja az esélyeket, amit a fogadók be is áraztak, hiszen az eredetileg a bukik által meghatározott 1.70-es oddsról mostanra 2.40 körülre mászott fel a szorzó Kolumbia sikerére. Íme:

Vagyis nagyon úgy néz ki, hogy mindenki arra számít, hogy Kolumbia dobja ezt a meccset. A helyzet az, hogy ez szakmailag teljesen indokolható, hiszen egy többhetes tornán minden alkalmat meg kell ragadni a pihentetésre. Másrészt van egy kevésbé sportszerű része is a dolognak, mégpedig az, hogy egy vereséggel Kolumbia kiejti Argentínát, a torna egyik esélyesét és közvetlen riválisát is egyben.

Jelen esetben jobban járunk, ha megvárjuk a hivatalos kezdőket és esetleg belenézünk a mérkőzésbe, hogy lássuk, Kolumbia milyen mentalitással és összetételben akarja megvívni ezt a találkozót.

A mérkőzés előtt két tippötletünk van, mindkettő egy Paraguay-gólra vonatkozik. A bet365 kínálatából 1.40-ért, a Pinnacle oddsaiból 1.84-ért választottunk tippet.

 

Megjátsszátok ezeket a tippeket?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Kolumbia - Paraguay ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paraguay - Team Totals over 1 ","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kolumbia kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést - NEM ","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[2977577] 2019-06-23 21:00:00 Kolumbia - Paraguayx;
megosztom