Vízilabda

A legfontosabb meccsére készül a Märcz-csapat

megosztom

Pénteken már a negyeddöntőket rendezik a Világliga Szuperdöntőjében, amikor a mieink Ausztráliával néznek farkasszemet.

Pénteken az ausztrálok ellen negyeddöntőzik válogatottunk. - Fotó: mvlsz.hu

A spanyolokat követően a japánokat is legyőzte férfi vízilabda-válogatottunk a belgrádi Világliga Szuperdöntőjében, így végül a második helyen végzett csoportjában. Ennek köszönhetően a B jelű négyes harmadikjával, avagy Ausztráliával negyeddöntőzik együttesünk pénteken.

"Számítottam rá, hogy győzni fogunk, ahogyan arra is, hogy valamikor a japánok elé kerülünk és szép lassan sikerül meglépnünk, de azt nem tudtam, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Nagyon gyorsan tud változni egy japán-meccs képe, az egyik pillanatban még négy góllal vezet a csapat, majd a másik pillanatban felborul a rendszer, és két perc múlva döntetlent mutat az eredményjelző - láttunk már ilyet. Ugyanakkor mégsem aggódtam, hiszen a játékosaim maradéktalanul betartották azt - még döntetlen állásnál is -, amit kértem tőlük. Amikor nem kontrolláltuk a saját játékunkat, a hibáinkat gólokkal büntették, ám ahogyan ment előre a mérkőzés, és csökkentettük a hibáinkat, úgy sikerült ellépnünk" - értékelt elégedetten Märcz Tamás, szövetségi kapitány az mvlsz.hu-nak, majd kitért a pénteki negyeddöntőre is. 

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Bisztritsányi Dávid (UVSE), Kardos Gergely (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Miskolc), Dőry Farkas (Debrecen), Erdélyi Balázs (OSC), Gór-Nagy Miklós (FTC), Gyárfás Tamás (Eger), Jansik Dávid (Szolnok), Kállay Márk (FTC), Kovács Gergő (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Várnai Kristóf (BVSC)
22bet

"Ausztrália nagyon kemény falat lesz! Láttuk, hogy Aaron Youngert pihentették ma a horvátok ellen. Nagyon komplett csapat, nincsen hiányzójuk, így játszanak évek óta, sőt, egész évben együtt tudnak készülni, egy-két Európában pólózó játékost leszámítva. Nagyon erősek, bárki ellen nagyon jó meccset képesek játszani, ezt a szerbek és a horvátok ellen is megmutatták. Fel fogunk készülni rájuk, és igyekszünk a legjobb formánkat nyújtani ellenük" - bizakodott a kapitány.

Japán után tehát ismét egy kellemetlen stílusú, az átlagtól picit lassabban játszó alakulattal néznek farkasszemet a fiaink. Mindemellett a tét is óriási, hiszen a párharc győztese biztos, hogy éremért játszik a tornán, illetve lesz esélye az olimpiai kvóta megszerzésére, míg a vesztes számára voltaképp véget ér a viadal, hiszen két tét nélküli találkozó következik.

Mindezek tükrében az under lehet a kifizetődő tipp a találkozóra, amit még tovább erősít az ausztrálok Szuperdöntős eredményei, a mieink találkozói, illetve az is, hogy a felek az utóbbi három évben maximum 18 találatig jutottak. Ezek után, még az az új szabályok ellenére is, az underre fogadunk, ami többek közt csütörtökön is kifizetődő volt.

{"headTitle":"Magyarország - Ausztrália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-21 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 20,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom