Átigazolás

1.05?! A bukik szerint eldőlt, hogy ki követi Sarrit Londonban

megosztom

Az Unibet transzferpiacának menedzser szekciójában érdekes szorzókra bukkantunk a Chelsea-vel kapcsolatban.

A nemzetközi sajtóban több nagy név is kering a Kékekkel kapcsolatban. fotó: TalkSport

Hétfőn bombaként, de nem teljesen előzmény nélkül robbant a hír, hogy Maurizio Sarri egy év után otthagyja a Stamford Bridge-et. Az olasz szakember a Napolitól igazolt Londonba és annak ellenére, hogy a szezon során rengeteg kritika érte, valamint a kirúgás réme ott lebegett a feje fölött, emelt fővel térhet vissza szülőföldjére.

A Chelsea-t ugyanis a BL-indulást érő negyedik helyre repítette a bajnokságban, valamint behúzta élete első fontosabb trófeáját is, mégpedig az Európa Ligát. Nápolyban azonban nem lett népszerűbb döntésével, ugyanis hétfőn hivatalosan is bejelentették, hogy a Juventusban folytatja karrierjét.

Utódjával kapcsolatban a találgatások persze azonnal elindultak és a pletykák szerint a klubikon, Lampard lehet a befutó. Az esélyesek közt van még a Wolverhamptonnal remek szezont futó Nuno Espírito Santo, aki EL-selejtezőt érő hetedik helyet csípte meg csapatával. Laurent Blanc neve is felmerült - az egykor francia válogatott irányító, Bordeaux-t és PSG-t is megjárt világbajnok tréner 2016 óta tengődik állás nélkül. 

Természetesen ilyen patinás klubról lévén szó, szinte minden nagy név szóba került már. Ez tükröződik az Unibet mendzser piacán nyitott fogadási ajánlatából is, ahol többek közt megtaláljuk Simeonét, Bielsát, Deschamps-t, Mourinhót és Arséne Wengert is, mint potenciális Sarri-utódot. A befutónak azonban egyértelműen a Derbyvel Chamionship-playoffban elvérző

Frank Lampard, akinek elképesztően alacsony, @1.05-ös szorzója alapján elvileg nem férhetne hozzá kétség, hogy ő lesz a Chelsea következő mestere.

 

Szerinted ki lenne a megfelelő választás? 
 

{"headTitle":"Ki lesz a Chelsea következő menedzsere?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-01 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Frank Lampard","odds":"1.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nuno Espírito Santo","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Laurent Blanc","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Diego Simeone","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gianfranco Zola","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom