Copa América

1,72-es szorzóval támadunk a brazilok meccsén

  • ivan
megosztom

A Copa América nyitómeccsén a házigazda brazilok a lesajnált Bolívia ellen lépnek pályára. Egy fogadáskészítővel próbálkozunk.

Fotó: Confederação Brasileira de Futebol / facebook.com

Magyar idő szerint szombat hajnalban Sao Paolóban kezdetét veszi a dél-amerikai kontinensbajnokság, a szokásoknak megfelelően a házigazda mérkőzésévél. Az ötszörös világbajnok Brazília természetesen óriási esélyese a tornának, még úgy is, hogy nem sokkal a verseny előtt kidőlt legnagyobb sztárja.

A selecao kerete azonban így is hemzseg a klasszis támadóktól, így nem nagyon csodálkozhatunk azon, hogy a fogadóirodáknál egyértelműen brazil végső sikert várnak a bukmékerek.

Brazília#bra-brazil#5

A brazilok felkészülése problémamentesen zajlott, a papírformának megfelelően sorban szállították a győzelmeket. Ugyan a szintén Copa-résztvevő Katar ellen még döcögött a szekér a sok csere és tesztelgetés miatt, azonban Honduras ellen már hengereltek a sárga mezesek és meg sem álltak hét rúgott gólig.

Bolívia kapcsán nem tudunk sok pozitívumot találni. A 2018-as vb-selejtezőben az utolsó előtti helyen végzett a csapat, így 2017 októbere óta nem játszott valódi tétmérkőzést. Az utolsó 14 mérkőzéséből csupán egyetlen győzelmet számlál (Mianmart sikerült legyűrnie tavaly ősszel), miközben olyan válogatottak sem tudott legyőzni, mint Curacao (0-1), Nicaragua (2-2), Irak (0-0) vagy Szaúd-Arábia (2-2).

Mire érdemes fogadni?

A fentiek fényében nem csodálkozhatunk azon, hogy a brazilok győzelmére semmit nem fizetnek a bukik. Az 1.07 körüli odds nagyon beszédes, de nem igazán tudunk ezzel mit kezdeni, hiszen éppúgy benne vagy egy tükörsima 5-0, mint egy izzadós 2-0.

A hendikep határok egyébként +/-2,5 gólon állnak, de a fentiek miatt egyelőre óvatosan bánunk ezzel a piaccal.

Az Unibet fogadásépítőjével azonban egy egyszerű logika mentén egy 1.72-es szorzót pakoltunk össze.

A kiindulópontunk természetesen az, hogy Brazília felborítja majd a pályát és egész mérkőzésen komoly fölényben lesz. A 60-65% körüli labdabirtoklási fölény reális lehet, éppen ezért nagy nyomás lesz a vendégeken, akiktől amúgy sem áll távol, hogy odarugdossanak.

A fogadásépítőnkben három tétel szerepel: Brazília nyer, születik legalább 2 találat és Bolívia gyűjti be a több büntetőlapot.

Szerinted megéri megjátszani ezt a tippet?

 

 

 

 

{"headTitle":"Brazília - Bolívia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-15 02:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Brazília nyer + Gólok száma 1.5 felett + Bolívia legtöbb büntetőlap ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet","bookmaker":"141"}]}
[2977566] 2019-06-15 02:30:00 Brazília - Bolíviax;
megosztom