NHL

Boston vagy St. Louis? Valakinek 30 millája függ tőle!

  • Tomihmv
megosztom

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban kerül sor a mindent eldöntő, hetedik mérkőzésre az NHL nagydöntőjében.

Vajon behúzza első Stanley-kupáját a St. Louis? - Fotó: usatoday.com

Hihetetlenül izgalmas az idei NHL-nagydöntő, amelyet a Boston Bruins és a St. Louis Blues vív meg. A felek jelenleg 3-3-ra állnak a párharcban, így a csütörtök hajnali, hetedik ütközetük lesz a mindent eldöntő találkozó.

A Bostoné volt a pályaelőny, amit a St. Louis a második meccsen elvett, amelyet a Bruins rögtön a harmadik találkozón visszavett. Az ötödik találkozóra 2-2-vel fordultak a felek, és hiába volt a Boston a pályaválasztó, a Blues nyerni tudott. A hétfői hajnali találkozón tehát meccslabdája volt a St. Louisnak, méghozzá hazai pályán, ám nagyon simán, 5-1-re kapott ki.

{"headTitle":"NHL végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-13 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Boston Bruins","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"St. Louis Blues","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mindezek után ismét a bukmékereknél a Boston az esélyesebb a hetedik összecsapáson, azonban az eddigi fordulatok alapján bármi benne van a pakliban. Még az is, hogy végül a St. Louis története első Stanley Kupáját húzza be, aminek a világon talán egy Scott Berry nevű, 31 éves Blues-fanatikus örülne a legjobban.

Hogy miért? Nos, Berry januárban, Las Vegasban arra adta fejét, hogy megfogadja kedvenc csapatát, hogy megnyeri az NHL-t. A klubszimpátiát leszámítva némileg érhetetlennek tűnt a fogadása, mivel akkor a St. Louis tökutolsó volt az NHL-ben és a bukmékerek 250-szeres (!) pénzt kínáltak végső győzelmére.

Azonban Berryt mindez nem érdekelte, és nem volt rest egészen 400 dollárt rápakolni kedvenc együttesére, így csütörtökre virradóra kereken 100 ezer dollár, avagy átszámítva közel 30 millió forint (!) ütheti markát, ha a Blues legyőzi a Bruinst és behúzza története első Stanley-kupáját.

bet365

"Amikor megkötöttem a fogadást, minden bukméker azt mondta, hogy ez valószínűleg minden idők egyik legbutább fogadása a csapatsportok történetében. Erre azt mondtam nekik, hogy sohasem tudhatjátok, mert ez jégkorong. Rengetegen nekem támadtak az interneten, trollok és profi fogadók is, akik mind-mind idiótának neveztek, mert nem az eszemmel, hanem a szívemmel fogadtam, de szeretem a csapatot, és nem érdekelt, hogy idiótának neveznek. Aztán ahogy ment előre a szezon, elkezdtem ajánlatokat kapni a szelvényre. A második körben, a Dallas elleni hetedik mérkőzés előtt 12 ezret kínáltak érte, majd rögtön a meccs után már 25 ezres ajánlatot kaptam. A San Jose elleni elődöntő hatodik mérkőzésén, az első és a második harmad szünetében 41 ezres ajánlattal bombáztak. Ültem egy sörrel a kezemben, és azt mondtam, ez nagyon sok pénz, jól is jönne, de bízom a csapatban, és hiszek benne. Még ez sem volt elég. A PropSwap oldalán, ahol az emberek mindent adnak és vesznek, azt mondták, akár 70 ezerért is eladhatnám most a szelvényt. Szoftverekkel kereskedem, nem vagyok gazdag, nincsenek millióim. 100 ezer dollár nagy változást jelentene. Ha nyerek, a családommal osztom meg a pénzt, és jótékonykodnék is, mert cukorbeteg vagyok" - mondta Berry.

Berry szelvénye.

forrás: jegkorongblog.hu és usatoday.com

 

 

Szerinted behúzza Berry a 30 millát?
megosztom