Sportműsor

Hétközben a magyar-walesi Eb-selejtezőre fókuszálunk

  • Tomihmv
megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás, Eb-selejtezők, női vb

Az előttünk álló napokban a 2020-as Eb-selejtezők viszik a prímet, azon belül is a Magyarország-Wales (H: 2.80 D: 3.10 V: 2.62) ütközet. A mieink meccsén kívül a Spanyolország-Svédország (H: 1.25 D: 5.75 V: 11.00), a Belgium-Skócia (H: 1.14 D: 7.50 V: 19.00), a Németország-Észtország (H: 1.04 D: 13.00 V: 41.00), az Izland-Törökország (H: 2.62 D: 3.25 V: 2.62), az Andorra-Franciaország (H: 51.00 D: 19.00 V: 1.02) és az Olaszország-Bosznia (H: 1.44 D: 4.20 V: 7.50) összecsapásokra lesz érdemes figyelni.

Ezen kívül érdemes lehet legalább félszemmel figyelemmel kísérni a női világbajnokságot, illetve a barátságos válogatott találkozókat.

Az Eb-selejtezőkkel kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

  • Eb-selejtezők hétfőn és kedden a Sport TV-n és az M4 Sporton
bet365

 

Válogatottunk Szlovákiában szerepel szerdán. - Fotó: Archív

Egyéb sportok

A kosárlabda világában a rájátszások végjátékánál tartanak a bajnokságok. Magyarországon hétfőn a Pécs-Körmend negyedik ütközetre kerül sor (2-1 a vasiaknak a párharcban), míg az NBA-ben pedig a nagydöntő ötödik meccse kerül megrendezésre hétközben, és ha ott nyerni tud a Toronto, akkor nagy meglepetésre behúzza a bajnoki címet a Golden State-tel szemben. A meccsekkel kapcsolatosan tippekkel jelentkezünk!

A férfi kézilabda idei szezonja pedig az Eb-selejtezőkkel zárul, a magyar válogatott szerdán Szlovákiába utazik, és ha nyerni tud, akkor csoportelsőként jut ki a tornára. Az összecsapással kapcsolatosan beharangozóval jelentkezünk!

A teniszezőknél a második Grand Slam után kisebb versenyek kerülnek terítékre, amelyekkel megkezdődik a "füves" szezon. A férfiak Stuttgartban és 's-Hertogenboschban, míg a nők az utóbbi helyszínen, továbbá Nottinghamben mérik össze tudásukat, így a hétköznapokon sem unatkozunk majd, hiszen a tornákról tippekkel jelentkezünk majd!

  • NBA-playoff a Sport TV-n
  • Kosárlabda NB I rájátszás az M4 Sporton
  • Szlovákia-Magyarország, M4 Sport, szerda 18:00
  • Tenisz versenyek hétfőtől a DIGI Sporton és a Sport TV-n

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom