EURO 2020

Ezt a tippet nem tudjuk kihagyni a norvégok meccsén

  • Tomihmv
megosztom

A svédek és a románok ellen is kétgólos előnyből buktak pontot a norvégok, akik hétfőn Feröer-szigetekre látogatnak.

Dupláznánk a norvégok meccsén. - Fotó: Twitter

Hétfőn megkezdőik a negyedik forduló a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőiben, mi pedig egy északi derbire, nevezetesen a Feröer-szigetek-Norvégia ütközetre fogadunk.

A hazaiak három vereséggel rajtoltak, amiből a románok és a spanyolok elleni 1-4 teljesen vállalható, viszont Máltán (1-2) akár pontot is szerezhettek volna, ha nem hibáznak büntetőt, illetve nem esnek össze emberelőnyben...

Pénteken egyébként a spanyolokkal meccseltek otthoni környezetükben, és ahogy imént említettük is, simán kikaptak. Pozitívum azonban, hogy gólt tudtak szerezni az egyik legjobbnak taksált válogatott ellen, így pedig a norvégok ellen is bőven van esélyük, hogy betaláljanak.

unibet

Norvégia ugyanis eddig mindössze két pontot szerzett a sorozatban, köszönhetően a gyászos védekezésének. A spanyolországi 2-1-es vereség még megsüvegelendő volt a rajtnál, azonban a svédek elleni 3-3-as, majd a most pénteki, románok elleni 2-2-es remi már nem. Annál is inkább nem, mert mindkét meccsen 2-0-ra vezettek a skandinávok, és végül ugye egyik ütközetet sem tudták behúzni. A támadójátékára ugyanakkor nem lehet panasz a vendégeknél, hiszen az előzőekből kiderül, hogy remekül termelnek.

A hétfői ütközet esélyese természetesen a vendégcsapat, viszont az a tény, hogy a feröeriek gyakorlatilag bárkinek tudnak gólt rúgni, míg a norvégok bárki ellen képesek kapni, na meg lőni, így arra sarkall minket, hogy a gólokra fogadjunk ezen a találkozón. Abból is legalább háromra, ami az előjelek alapján simán ülhet, mégis közel kétszeres pénzt fizetnek rá a bukmékerek, ami bőven megér egy misét számunkra.

{"headTitle":"Feröer-szigetek - Norvégia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 2,5 gól","odds":"1.96","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/512550598","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942175] 2019-06-10 20:45:00 Feröer-szigetek - Norvégiax;
megosztom