Vízilabda

Zárásként dupláznánk a magyar lányokkal

megosztom

Vasárnap az ötödik helyért ugrik medencébe a magyar női vízilabda-válogatott, az ellenfél Ausztrália lesz.

Zárásként dupláznánk a magyar lányokkal. - Fotó: mvlsz.hu

Ha nem is könnyedén, de egy góllal jobbnak bizonyult a magyar női vízilabda-válogatott Kínánál szombaton, a budapesti Világliga Szuperdöntőjének alsóházi elődöntőjében, így vasárnap az ötödik helyért játszhat.

"Majd azt kell megfejtenünk, hogy miért születnek ilyen bírói döntések, mint, amit Kína ellen is láthattunk. Sherlock Holmes, Poirot és Maigret felügyelő tudná talán egyszerre kinyomozni - de lehet, hogy ők sem - néhány ítéletnek a forrását, hogy mi miért van. Kicsit túl szubjektívnek érzem az új szabályosdit, ugyanakkor nyilván hozzá kell szoknunk és alkalmazkodnunk, mert csak ilyen meccsek lesznek. Nem várhatók tíz gól alatti mérkőzések, de ez is a célja a FINA-nak, addig adják az ítéleteket, amíg elfogy egy csapat vagy felőrlődik, ki van adva ez parancsba a gólok számának a növelése, ami a kiállítások és a kontrák számának növelésével érhető el. Ez kínai csapat ezért tudott nekünk tizennégy gólt dobni, mert ezeket ők is be tudják lőni. Ám annak ellenére, hogy a végén csak egy gól döntött a javunkra, magabiztosan nyertünk, hiszen előtte folyamatosan 4-5 góllal vezettünk" - nyilatkozta Bíró Attila az mvlsz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC).
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (FTC), Faragó Kamilla (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (BVSC), Keszthelyi Rita (UVSE), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (Dunaújváros).
unibet

Az ötödik helyért tartandó helyosztón egyébiránt Ausztrália lesz az ellenfelünk, amely válogatottal idén még nem futottunk össze. Tavaly egy barátságos meccs keretén belül egy góllal felülmúltuk őket, és azt megelőzően is jól ment ellenük, legutóbb 2016-ban szenvedtünk tőlük vereséget egy tesztmérkőzésen.

A bukmékereknél egy hajszállal a magyar válogatott az esélyes, de ezen a tornán nem érdemes kimenetelre fogadni. A gólokban látunk értéket, abból is a sokból, amit Bíró Attila szavai is alátámasztanak, hiszen ezen a tornán rengeteg gól született. Mindezt válogatottunk eredményei is alátámasztják, mivel a legkevesebb gólt hozó meccsünkön is 21 találat (!) született.

Ezúttal 22,5 az oddsmesterek által felállított határ, de ez is ülhet, köszönhetően nekünk, illetve az ausztráloknak, akik speciel egy 24 gólos meccsből érkeznek a vasárnapi helyosztóra.

{"headTitle":"Magyarország - Ausztrália","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-09 16:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 22,5 gól","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom