EURO 2020

A mieinkre és a lapokra fogadunk - tippek az azeri-magyar selejtezőre

megosztom

Szombat este Bakuban lép pályára a magyar válogatott. Két erős tippet is kigondoltunk a meccsre.

Fotó: mlsz.hu

Mondanunk sem kell mennyire fontos mérkőzés vár a magyar válogatottra szombat kora este, Marco Rossi együttese magyar idő szerint 18 órától Azerbajdzsán vendégeként lép pályára a 2020-as Eb-selejtezőben. A mieink két fordulót követően 3 ponttal állnak a csoportban, a horvátok felett aratott bravúrgyőzelem után a közvélemény természetesen győzelmet vár a fiúktól.

288190

A háromesélyes oddsok alapján erre van is esély, ráadásul a bukik nyitószámaihoz képest a fogadók alaposan lejjebb vitték a magyarok oddsát, amit jelenleg 2.00-es szorzó körül lehet fogadni.

Bár az örökmérlegünk Azerbajdzsán ellen meglehetősen pozitív (5-0-0, 15-1 gk), könnyű találkozóra nem lehet számítani. Egyrészt a Bakuban uralkodó időjárási körülmények nem éppen ideálisak, másrészt Marco Rossinak hiányzókkal is számolnia kell. Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy a csapat a szokottnál többet tudott készülni a mérkőzésre, Sallai Rolandon kívül pedig igazán fontos játékos nem hiányzik majd a kezdőből.

 

Mire érdemes fogadni?

Amióta Marco Rossi átvette a válogatott irányítását az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. És ezt most nem viccnek írjuk. A csapatnak van tartása, látszik mit szeretne játszani és bár az egyéni képességek terén limitált a gárda potenciálja, a vb-döntős Horvátország legyőzése bizakodásra adhat okot.

A magyar csapat sikere akkor lehet reális, ha fizikálisan bírja majd az iramot, ha sok futással és kemény küzdelemmel sikerül az ellenfélre erőltetni az akaratunkat, akkor meglehet a három pont.

Azerbajdzsán rengeteget fejlődött az elmúlt években, a kisebb országok csapatai ellen szállítja a sikereket, az erősebb válogatottakat pedig kemény feladat elé állítja. A horvátok hazai pályán csak egy nyögvenyelős 2-1-es sikert arattak felettük.

Ezzel együtt mi megszavazzuk a bizalmat Szalaiéknak. Brusztolós, taktikus meccset kell csinálni, ebben pedig azért nem voltunk rosszak az elmúlt három évben. A három lehetséges kimenetelben az azeri sikernek adjuk a legkisebb százalékot, így a -0.25-s ázsiai hendikeppel próbát tehetünk. A fogadás értelmében döntetlennél a feltett tétünk felét visszakapjuk, győzelem esetén pedig nyertes a fogadás.

{"headTitle":"Azerbajdzsán - Magyaroszág ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország -0.25 ","odds":"1.81","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Egy másik piacon is érdemesnek találunk egy-két tippet a játékba küldésre, ez pedig nem más, mint a sárga lapok piaca.

A meccset a holland Kevin Blom vezeti, aki a válogatott meccsek terén nem rendelkezik valami komoly rutinnal, a 2018-as évben összesen három meccset fújt, abból pedig kettő barátságos találkozó volt. Az egyetlen tétmeccse a hollandnak a román-szerb Nemzetek Ligája-ütközet volt, ahol viszont ki is szórt 5 sárgát és egy pirosat.

Az egál határt négy lapon húzták meg a bukik, ami szerintünk játszható opció. Mindkét válogatott oldaláról simán beeshet 2-3 kártya, mivel sok taktikai faultra számíthatunk. A magas páratartalom is kedvezhet a tippnek, minta hogy a tét nagysága is, mindkét válogatott játékosaiban jókora feszültség motoszkálhat majd.

Ti melyik tippet vállalnátok be?

 

 

 

 

{"headTitle":"Azerbajdzsán - Magyaroszág ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország lapok száma 1.5 felett","odds":"1.6","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lapok száma 4 felett (AH)","odds":"1.8","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[2942201] 2019-06-08 18:00:00 Azerbajdzsán - Magyarországx;
megosztom