Nemzetek Ligája

Megjósolhatatlan a holland-angol elődöntő

  • Tomihmv
megosztom

A Hollandia-Anglia összecsapáson minden attól függ, hogy az BL-döntőben résztvevők közül kik vállalják a játékot.

Csütörtökön sor kerül a Nemzetek Ligája második elődöntőjére, ám a Hollandia-Anglia összecsapást igen erősen befolyásolja a szombati Bajnokok Ligája fináléja. Azt a meccset a Liverpool és a Tottenham vívta, amely csapatok összesen kilenc játékost (!) adnak erre az ütközetre. Mindez pedig nagyban befolyásolja az esélyeket, hiszen csak a mérkőzést megelőzően dől el, hogy ezen futballistákból kiket vetnek be a szövetségi kapitányok.

Az utóbbi időkben elért eredményeik alapján alapvetően az angolok számítanának esélyesebbnek, de ahogy előbb említettük, meglehet, hogy hét (!) meghatározó játékos is csak a kispadon kezd Southagte-nél. Dier, Henderson, Rose, Gomez, Kane, Alexander-Arnold és Alli ugyanis ott volt a Wanda Metropolitano gyepén szombat este. Ennek, illetve a semleges pálya fényében pedig a fogadóirodák szerint teljesen kiegyenlítettek lesznek az esélyesek. 

unibet

Persze a hollandoknál is kimaradhat két vezér, nevezetesen a két friss BL-győztes, Van Dijk és Wijnaldum. Az ő hiányuk is igen komoly érvágás lenne, de két alapvetően két játékost könnyebb pótolnia Koemannak, mint kollégájának hetet.

A legbiztosabb tehát, ha kivárunk és közvetlenül a mérkőzés előtt fogadunk, hiszen akkor kiderül, hogy ki játszik és ki nem, ám, ha teljesen biztosra akarunk menni, akkor legideálisabb élőben fogadni erre a találkozóra.

Mindezek ellenére megpróbálunk jóslatokba bocsátkozni, és a mérkőzés előtt tippelni. Noha a felek másfél éve egygólos meccset játszottak (akkor az angolok 1-0-ra nyertek Hollandiában barátságos mérkőzésen), az utóbbi időkben egyik fél sem maradt adós a rúgott és a kapott gólokkal, pláne, ha komoly ellenféllel meccseltek. Így pedig szerintünk még az esetleges hiányzók ellenére is jó esély mutatkozik arra, hogy mindkét csapat szerezzen gólt, főleg, hogy ezt a sorozatot lazábban veszik a válogatottak, mint a többit.

{"headTitle":"Hollandia - Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom