Nemzetek Ligája

Portugál-angol döntő várható - oddsok a NL győztesére

  • ivan
megosztom

Szerdán és csütörtökön az elődöntőkkel folytatódik a Nemzetek Ligája. Íme az oddsok a győztesekre.

A klubszezon végén sincs megállás, hiszen következnek a válogatott meccsek, szerdán és csütörtökön a Nemzetek Ligája első kiírásának elődöntőire kerül sor.

A négyes döntőnek Portugália a házigazdája, a döntőt és a bronzmérkőzést pedig június 9-én vasárnap rendezik majd.

Az első elődöntőre Portóban kerül majd sor, szerdán a házigazda Portugália Svájc ellen lép pályára, majd csütörtökön Guimaresben Hollandia és Anglia meccsel egymással.

bet365

A fogadóirodák szorzói alapján a portugálok döntős szereplése szinte tuti, hiszen Cristiano Ronaldóék továbbjutását 1.30 körül mérik, míg a másik ágon Anglia a favorit, a Háromoroszlánosok továbbjutása 1.75 körüli oddson fogadható.

A végső győztest illetően is Portugália a favorit, a luzitánok végső sikere 2.90-es szorzó körül "kecsegtet". Nem véletlenül használunk itt idézőjelet, ugyanis ez a szám meglehetősen mínusz ev-snek tűnik. A bukik erőrangsorában Anglia, Hollandi és Svájc a további sorrend.

Az biztos, hogy a BL- és EL-döntő miatt az angol és a holland válogatott kerete a leginkább leterhelt, és az is igaz, hogy a hazai pálya élvezte előnyt Portugália képes lesz kihasználni.

Fernando Santos keretében az összes spílert megtaláljuk, Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Joao Moutinho, Nelson Semedo, Joao Cancelo, Pepe és a tinisztár Joao Felix is harcra kész.

Az is a házigazda mellett szól(hat), hogy a Nemzetek Ligája rangja egyelőre még nem az igazi, így a szezon végén, a nyári szünet előtt megkérdőjelezhető a válogatottak motivációja. Nyilván Portugália a hazai közönség miatt más mentalitással készülhet. A meccsekről részletes elemzésekkel és tippekkel is készülünk majd.

Szerinted kire éri meg fogadni a meccsek előtt?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ki nyeri meg a Nemzetek Ligáját?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Portugália","odds":"2.97","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Svájc ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom