Sportműsor

Nemzetek Ligája, Eb-selejtezők, darts, tenisz - ezekre figyelj a hétköznapokon

  • Tomihmv
megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás, Nemzetek Ligája, Euro 2020

A héten, Portugáliában megrendezésre kerül a Nemzetek Ligája négyesdöntője, ahol is szerdán Portugália-Svájc (H: 1.66 D: 3.60 V: 5.25), míg csütörtökön Hollandia-Anglia (H: 2.90 D: 3.25 V: 2.40) elődöntőket rendeznek. A győztesek hétvégén az aranyért, míg a vesztesek a bronzért csapnak össze.

Pénteken folytatódnak az Eb-selejtezők, méghozzá olyan mérkőzésekkel, mint a Ukrajna-Szerbia, Dánia-Írország, Norvégia-Románia, Feröer-szigetek-Spanyolország, Észak-Macedónia-Lengyelország vagy Ausztria-Szlovénia.

A Nemzetek Ligájával és az Eb-selejtezőkkel kapcsolatosan tippekkel jelentkezünk!

  • Nemzetek Ligája és Eb-selejtezők a Sport TV-n

 

Kim Rasmussen tanítványai Ausztriával meccselnek szerdán. - Fotó: MKSZ

Egyéb sportok

Kézilabdában a női világbajnoki selejtezős párharcok második meccsére lesz érdemes figyelni, válogatottunk szerdán Ausztriát fogadja. A meccsel kapcsolatosan természetesen beharangozóval jelentkezünk!

Az NHL-ben folytatódik a nagydöntő, hét közben a Boston Bruins és a St. Louis Blues kétszer is megvív egymással, méghozzá magyar idő szerint kedd és péntek hajnalban.

A kosárlabda világában a rájátszások végjátékánál tartanak a bajnokságok. Magyarországon az elődöntők második és harmadik körére is sor kerül, kedden és pénteken. Az NBA-ben pedig a nagydöntő harmadik meccse kerül megrendezésre hét közben.

Vízilabdában, abban is a férfi szakágban, pedig csütörtökön startol a Bajnokok Ligája nyolcasdöntője, amelynek a Ferencváros is résztvevője lesz. A tornáról bővebben is beszámolunk majd oldalunkon. Női szakágban pedig a hazai rendezésű Világliga Szuperdöntőjére lesz érdemes figyelni, melyről részletesebben is beszámolunk majd.

Csütörtökön kezdődik a World Cup of Darts elnevezésű csapat világbajnokság, melyről természetesen tippekkel és cikkekkel jelentkezünk!

A teniszezőknél folytatódik az év második Grand Slam tornája, a Roland Garros! Ennek köszönhetően pedig az előttünk álló hétköznapokon sem unatkozunk majd, hiszen a tornával kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk majd!

  • Magyarország-Ausztria, M4 Sport, szerda 18:00
  • NHL-playoff a Spíler TV-n
  • NBA-playoff a Sport TV-n
  • Kosárlabda NB I rájátszás az M4 Sporton
  • Vízilabda Bajnokok Ligája nyolcasdöntő és Világliga Szuperdöntő az M4 Sporton
  • World Cup of Darts, csütörtöktől a Sport TV-n
  • Tenisz Roland Garros, hétfőtől az Eurosporton

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom