Sportfogadás

Kegyetlenül átverte a Logibet profija a Bet365-öt - íme egy igazán profi tipp

megosztom

Tippergreta nagy piacon kaszált egy rendkívül okos fogadással.

A sportfogadás egyik legfontosabb eleme nem csak az, hogy találjuk meg az értéket, de az is, hogy ismerjük a fogadóirodák hibáit, illetve ismerjük fel, ha hibáznak. Ha egy odds hibás, azt nem csak a többi bukméker számaiból, de józan paraszti ésszel és szakértelemmel is megállapíthatja egy profi fogadó, márpedig az ilyen malőrök kihasználása gyors és könnyű profithoz juttathat minket. Ha pedig van egy ilyen tippadó, az óriási kincs. A Logibeten most Tippergreta bukkant egy óriási value-ra, ami hozta is az elvárt pluszt.

Mint az a képen is látható, Gréta logikája egyértelmű volt, nevezetesen hogy Federer következő két mérkőzésének szorzója nem adja ki majd a 2.75-öt, így az odds hibásan van megállapítva. Hogy végül mi lett volna, ha nem születik meg a legjobb forgatókönyv a Wawrinka-Tsitsipas meccsen, azt nem tudjuk, mindenesetre a habkönnyű profit így nem maradt el. Waw ugyanis egy kőkemény, ötszettes csatában, több mint öt óra alatt intézte el a görög harcost, a hosszú mérkőzés, valamint a Federer számára jobb ellenfél pedig meg is hozta a gyümölcsét.

Federer sima és Wawrinka izzadós győzelme után ugyanis a korábbi világelső sikerére már nagyon alacsony volt a szorzó, ami azt jelentette, hogy már a negyeddöntő lejátszása előtt vaskos profitra tehettünk szert.

Gyakorlatilag Tippergreta egy 1.08-as szorzó behúzásával 83%-os profitra tett szert, ennyi fizet ugyanis tiszta nyereményként a Bet365, ha most cashoutolunk a Gréta által ajánlott fogadásból.

Mondani sem kell, ez hihetetlenül nagy fogás volt Tippergretától, hiszen észrevette, hogy a 2.75-ös szorzó nagyon nagy értéket tartogatott magában. Hogy mást ne mondjunk, az Unibeten ez az opció 1.80 volt csak.

Ha valaki megkérdezi, miért is fizessen a tippekért egy tippadó szolgáltatásnak, ez egy kiváló példa. Gréta hatalmas rutinnal kapta el a hibázó irodát, és olyan könnyen nyert a fogadóknak 1.83-szoros pénzt, hogy egy pillanatig sem kellett izgulni a profiton.

Amennyiben te is akarsz hasonló igazán profi tippeket kapni, iratkozz fel Grétára havi 19.99€-ért, amely összeg ráadásul az összes többi tippmestert is magában foglalja!

Csatlakozz te is a Logibethez!

megosztom