Tenisz

Ez a fogadás 10/10-szer zöldült a dekoratív Puerto Rico-i lány meccsén 2019-ben - napi tippek a Garrosra

  • Cesc18
megosztom

Ha Moniac Puig ellen fogadunk, akkor érdemes azt mínuszos hendikeppel tenni.

Az idei szezonban berobbanó tini királylányok remekül muzsikálnak Párizsban is. Az amerikai Amanda Anisimova és a lengyel Iga Swiatek egyaránt bejutott a Roland Garros harmadik körébe, ahol favoritként várják a szombati megmérettetést. Utóbbi mérkőzésére koncentrálunk most, aki pokoli magabiztosan vette az eddigi akadályokat. 

Swiatek két sima győzelemmel indította élete első felnőtt Garrosát. - Fotó: WTA

Swiatek első felnőtt Roland Garrosán szerepel, ehhez képest két 6-3, 6-0-s győzelmen van túl. Selena Janicijevic ilyen arányú legyőzése még papírforma volt, a top 20-as Quiang Wang ellen azonban már egy szorosabb meccsre lehetett számítani. 

A 18 éves lengyel lányra a legjobb 32 között Monica Puig vár, aki ellen a fogadóirodák közel egálra hozták ki az esélyeket. A fogadók viszont szépen átszabták az oddsokat, ugyanis jelenleg Swiatek továbbjutására már csak 1.60 körül fizetnek. 

A Rióban olimpiai aranyat nyerő Puerto Rico-i lány szintén két 2-0-s győzelmen van túl, ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy sem Daria Kasatkina, sem pedig Kirsten Flipkens nincs jó formában. 

Swiatek lesz az első komoly teszt Puig számára, és az idei szezonjára igencsak jellemző, hogy az ilyen meccsekbe beletört a bicskája.

Ami szintén megfigyelhető, hogy a vereségei alkalmával ritkán tudja igazán szorossá tenni a meccset. 

Idén eddig 10 vereséget szenvedett el Puig és egyszer sem tudott 3 játékon belül maradni, 9-szer pedig 2-0-ra kapott ki.

Miért fontos ez a 3-as szám? A bukiknál ugyanis éppen 2.5-ön áll a hendikep határ, tehát ha Swiatek győzelmében gondolkozunk, akkor nyugodtan választhatjuk a -2.5-ös game hendikepet, hiszen Puig összes veresége alkalmával ez a tipp zöldült. 

Puignak egyébként a Grand Slameken általában eddig szokott tartani a lendülete. Pályafutása alatt mindössze egyszer élte túl a harmadik kört, ám annak is már 6 éve. Az elmúlt 21 GS-én a legjobb 32 volt a maximum, ameddig eljutott. 

{"headTitle":"Monica Puig - Iga Swiatek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-01 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Swiatek -2.5 Game Hendikep","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom