Tenisz

Nadal után Djokovicsra is behúztuk a tutit - napi tippek a Roland Garrosra

 • Cesc18
megosztom

A spanyollal könnyedén dupláztuk meg a tétünket, most ugyanerre készülünk a világelső szerbbel a szombati játéknapon.

Szombaton a férfiaknál a felső ági harmadik körös küzdelmekre kerül sor Párizsban. A topfavoritok eddig nem hibáztak a tábla ezen részén, a világelső Novak Djokovicsra pedig a 32 között is habkönnyű feladat vár a selejtezős Salvatore Caruso ellen.

Az 1.01 - 23.00 oddspár elég beszédes a várható izgalmakat illetően, azonban korábban már megmutattuk, hogy az ilyen meccseken is akadhat value fogadás. 

Kedden a Rafa Nadal - Yannick Maden második körös mérkőzésen hasonlóan nagy favorit volt a spanyol, ám mégis izgalommentesen duplázhattuk meg a tétünket és egy 11.00-es odds levadászásától sem jártunk messze - 6.60-as oddson így is ki lehetett szállni a tippből. 

Ugyanúgy ahogyan Nadal esetében, Djokovicsnál is behúzzuk, hogy 6-0, 6-1 vagy 6-2-re nyeri az első szettet. A különbség ugyanis itt is hatalmas a játékosok között, de ami miatt igazán érték van ebben a tippben, hogy Carusónak nincs olyan fegyvere, amitől a szerbnek tartania kellene. 

A 26 éves szicíliai srác pályafutása során először jutott fel a főtáblára a Garroson, és olasz lapoknak arról beszélt, hogy már azt is hatalmas sikerként könyvelte el, hogy az első körben nyerni tudott Jaume Munar ellen. A spanyol után nagyon simán verte Gille Simont is, ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy a francia a hátproblémái miatt formán kívül játszott.

Két underdogként aratott siker után pedig jöhet a jól megérdemelt jutalom Carusónak: egy mérkőzés a világelsővel az egyik nagy pályán. 

Könnyű feladat vár Djokovicsra a harmadik körben. - Fotó: ATP

Ez egy hálás szituáció az olasznak, nyomás nélkül engedheti el a kezét, ám így sem lesz egyszerű dolga a mérkőzés elején. Nincs rutinja a Djokovics kaliberű játékosok ellen, hiszen korábban még top 10-es teniszezővel sem meccselt. Több ezer néző előtt sem játszott még, szóval meglepő lenne, ha a mérkőzés elejétől kezdve feloldódva tudna ütni. 

Djokovics ezt kényelmesen kihasználhatja, és ahogyan az előző körben Henri Laaksonen ellen, úgy most is egy nagyon gyors és sima szettel indíthatja a meccset. A szerb atomjaira szedte szét a finn második szerváját, és várhatóan ugyanez lesz a helyzet Caruso ellen is, aki egy teljesen átlagos adogatással rendelkezik. 

Természetesen, ha a 6-0, 6-1, 6-2-ben gondolkozunk, akkor szimplán a 6-0 is kihagyhatatlan 13.00-as oddson. Előbbire egyébként 2.10-et kapunk a   -től, ami parádésan jó, hiszen például az Unibet csupán 1.82-t ad arra, hogy 8.5-nél kevesebb játék lesz a nyitószettben.  

Nem érdemes sokat vacillálni a tippek megjátszásával, mert Nadal esetében is hatalmasat zuhant a kezdésig. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Salvatore Caruso","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-01 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első szett pontos eredmény csoport: Djokovics 6-0, 6-1, 6-2","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első szett pontos eredmény: Djokovics 6-0","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. május 31., Péntek 10:56

  Grand Slam | Novak Djokovic-Salvatore Caruso

  2019. június 1., Szombat 11:00
  • Ország:Franciaország
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:First Set Correct Score Group: Djokovic 6-0, 6-1, 6-2
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.10
  • Eddig éri meg:1.8
  • Tét:7
  • INDOKLÁS:

   Ugyanaz a helyzet, mint a Nadal-Maden meccsnél volt. Ég és a föld a két játékos között a különbség. Caruso GS-en nagy pályán még nem játszott, top 10-es ellen még nem játszott, veszélyes fegyvere nincs, szóval csemeg Djokovicsnak. A szerb az előző körben Laaksonen ellen is 5-0-nál engedte az első játékot. Szépen menetel Nole, nem hiszem, hogy a rutintalan olasz ellen sok időt töltene a pályán, főleg nem az első szettben.

  • Eredmény:

   6-3

megosztom