Tenisz

Először izzadhat meg Federer - speckó tippünk van a meccsére

  • Cesc18
megosztom

A svájci legenda két sima győzelemmel rajtolt, a harmadik körben Casper Ruud azonban már rágósabb falatnak ígérkezik.

Federer két sima győzelemmel rajtolt. - Fotó: ATP

2015 után láthatja ismét a párizsi közönség Roger Federert játszani a Roland Garroson. A 20-szoros Grand Slam-bajnok svájci nagy magabiztossággal vette az eddigi akadályokat, és papíron a harmadik körben Casper Ruud legyőzése sem jelenthet problémát a számára. 

{"headTitle":"Casper Ruud - Roger Federer","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-31 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ruud jut tovább","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Federer jut tovább","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bukmékerekkel ellentétben azonban mi nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ez annyira egyszerű meccs lesz Federernek, mint amit az oddsok sugallnak. 

Ruudban ugyanis bőven van potenciál és a profik között ezt egyre többször mutatja meg. Különösen salakon fickándozik, jól teljesített a szezon elején Dél-Amerikában, majd Houstonban pályafutása első ATP-döntőjét játszotta. A Garrosra is remekül hangolt, miután Rómában először jutott Masters tornán a legjobb 16 közé. 

Párizsban is elemében van, Ernests Gulbis és Matteo Berrettini ellen egyaránt 3-0-ra tudott nyerni. Különösen utóbbi ellen volt ez váratlan, hiszen előzetesen inkább az olasz számított a mérkőzésük favoritjának. Még a páros küzdelmekből is meríthetett önbizalmat, ugyanis Miomir Kecmanoviccsal az oldalán kiütötték az egyik esélyes párost. 

A forma és az önbizalom adott Ruudnál, ha pedig ehhez hit is társul, akkor képes lehet megnehezíteni a svájci dolgát. 

Federer egyébként rutinból megoldotta az eddigi feladatokat, de azt nem lehet mondani, hogy átgázolt volna az ellenfelein. Lorenzo Sonego 10, a szerencsés vesztes Oscar Otte pedig 11 játékot fogott ellene. Ruud azért komolyabb ellenállásra lehet képes, így tetszetős az over a bet365 által meghúzott 12.5-re, ami a norvég megnyert játékait illeti. 

{"headTitle":"Casper Ruud - Roger Federer","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-31 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ruud megnyert játékai - 12.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom