Európa Liga

Egy 7.00-es vagy egy közel 3-as odds? - spéci fogadások az EL-döntőre

megosztom

Szerda este 21 órától Bakuban rendezik az Európa Liga fináléját, a trófeáért pedig a Chelsea és az Arsenal csap össze egymással. Mostani cikkünkben a speciális piacokról hoztunk néhány tippötletet.

Kettő angol házi döntőt is rendeznek a héten, szerdán a második számú európai kupasorozatban két londoni rivális, a Chelsea és az Arsenal küzd meg a serlegért. A bakui találkozón folyamatosan közelednek egymáshoz a szorzók, a fogadók ugyanis jóval kiélezettebbnek vélik az esélyeket, mint ahogy azt a bukmékerek eredetileg megszabták, sőt, olvasóink szavazatai alapján egyenesen az Arsenal a favorit a kupára.

Ki nyeri az Európa Ligát?x;

Mostani cikkünkben a speciális fogadási lehetőségeket próbáltuk meg körüljárni, hiszen ezeken a piacokon tényleg lehet extra izgalmakat találni.

 

Kapura lövések - játékosok

A játékosok várható kapura lövési kísérleteire való fogadásokhoz segítségül hívhatjuk a statisztikákat is, de érdemes azért az eszünket is használni.

Az arsenalos Aubameyang például az Európa Liga-meccseken átlagosan 3,9 kapura lövési kísérletet (nem kaput eltaláló!) próbálkozott, a szerda esti meccsen viszont csak +/-2,5-es határt kapott kereken kettes szorzóért. Mielőtt még vakon rávágnánk egy nagyobb összeget, azért számoljuk bele, hogy ezúttal egy döntőről beszélünk, ahol óriási taktikai hadakozás várható - a Chelsea részéről nyilván a gaboni támadó extra figyelemben részesül majd. Ezzel együtt három próbálkozás nem sok az első számú csatártól.

 

Szintén érdekes Mesut Özil piaca. A német középpályást Mikitarjan távolmaradása miatt minden szaklap szerint a kezdőben lesz majd, így akár főszereplő is lehet. Özilt rengeteg kritika éri a teljesítménye miatt, de hát ez még is csak egy finálé, ami még őt is motiválhatja. Az Európa Ligában meccsenként 0,6 lövési kísérlete van, a bukiknál pedig ennek megfelelően 0.5-re húzták meg a határokat. Egy lövési kísérlet azért nem egy nagy valami, szóval az 1.61-es szorzó szerintünk a játszható kategória, de ezzel a tippel, jobb, ha megvárjuk a hivatalos kezdőket.

 

A kezdők ismeretében érdemes lehet fogadni Willianra is. A Chelsea brazilja az utóbbi időben nem villogott, de az EL-ben kulcsembernek számított a döntőig vezető úton. Willian a sorozatban 1,7 lövést eresztett meg meccsenként, ehhez képest viszont 2.5  határt kapott ő is. Ha kezdhet, azért a vére hajtani fogja és egy brazilhoz méltóan aktív lehet az Ágyúsok kapuja előtt, de nem biztos, hogy ez három lövésben nyilvánul majd meg.

 

Szintén mintha jó indulatúak lettek volna a bukmékerek Gonzalo Higuaínnal. Az argentin támadó nem tudta beverekedni magát a Kékek kezdőjébe, így jó eséllyel szerdán sem lesz kezdő, hiszen  a kölcsönben szereplő csatár a tavasszal egy meccsen játszott az Európa Ligában. Ehhez képest a bukiktól elég magas határt kapott, hiszen a kapura tartó lövések piacán 1.5, a szimpla próbálkozások piacán pedig 2,5-es határt kapott.

 

Szeretnél ilyen speciális fogadásokat kötni, de nem tudod hol teheted meg?

Nyiss egy számlát a világ legjobb termében, használd fel a H3WIN bónuszkódot és markold fel a 15 000 HUF kezdő bónuszt! 

 

Ki szerez gólt a döntőben?

A gólszerzős piacokon már jóval inkább hagyatkozhatunk a kulcsjátékosok aktuális formájára. Nem véletlen, hogy Aubameyang kapta az egész mezőny legkisebb szorzóját egy gólra (2.10), hiszen a gaboni remek tempóban termelte a gólokat a tavasz második felében, beleértve az EL-t is.

Ami talán +ev-s fogadás, az Olivier Giroud találata. A francia támadó 10 góllal vezeti az Európa Liga szezonjának góllövőlistáját, ehhez képest csak az ötödik az erőrangsorban. A nemzetközi rutin terén finoman szólva sem áll csehül, igazi lesipuskás jellem, közel háromszoros oddson szerintünk megér egy próbát.

{"headTitle":"Chelsea - Arseanal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-29 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olivier Giroud bármikor gólt szerez","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/523223941","bookmaker":"23"}]}

 

Ki ad legalább egy gólpasszt?

Mivel egy döntőről beszélünk, ezért nem biztos, hogy ontják majd a gólokat a csapatok, így nem véletlen, hogy a gólpasszos piacokon nagyon magas szorzókat csíphetünk meg.

Az oddsok alapján egy asszisztra Eden Hazard a legnagyobb esélyes (3.25), őt pedig csapattársa, Wilian követi (4.00).

Akin viszont igazán combos szorzót lehet fogni, az Alexander Lacazette. A francia támadó abszolút kulcsembere az Ágyúsoknak, a szezon során pedig góljai mellett 10 gólpasszal is segített a csapatát.

Kiválóan megértik egymást Aubameyanggal, a Valencia elleni elődöntőben meg is kínálta társát egy gólpasszal, az odavágón pedig a gaboni szolgálta ki a franciát.

A magas szorzó miatt és a két játékos kiváló formája okán Lacazette és Aubameyang is megérhet külön-külön egy próbát, előbbinek 5.50, utóbbinak 7.00 szorzó áll a neve mellett.

 

 

 

Neked melyik játékos-speciális tippek tetszenek?

 

 

 

 

[3010123] 2019-05-29 21:00:00 Chelsea - Arsenalx;
megosztom