Spanyol foci

Gólos fogadással lövünk a Barca - Valencia döntőre

megosztom

Több, mint két tizedet emelkedett a Barcelona szorzója, amely sorozatban ötödik kupagyőzelmére készül.

Szombat este Sevillára figyel Spanyolország, hiszen a Villamarínban rendezik a Király Kupa döntőjét, amelyet idén a címvédő Barcelona és a Valencia játszik. A bukmékerek természetesen a katalánokat hozták ki esélyesnek, de Messiék szorzója közel két tizedet is emelkedett, vagyis a fogadók nem számolnak olyan sima meccsel, mint azt a fogadóirodák sugallták.

{"headTitle":"Spanyol Király Kupa-döntő","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona nyer ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/506488672","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/506488674","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Valencia","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/506488673","bookmaker":"23"}]}

A bajnokságban a Barcelona mát hetekkel korábban révbe ért, így az utolsó néhány fordulóban Ernesto Valverde már bátran nyúlt a B-csapat fiatal játékosaihoz. Néhány sérülés is indokolta mindezt, Luis Suárez és Ousmané Dembelé is kidőlt a szezon végére, a legfrissebb hírek szerint André Ter Stegen sem lesz ott a döntőben. Coutinho szerdától már újra a csapattal edzett, így a brazil bekerülhet a kezdőbe Messi mellé.

A Valencia nagy hajrát elérve elcsípte a negyedik helyet és ezzel megszerezte a BL-indulás jogát, ha ehhez még hozzácsapjuk az Európa Liga-elődöntőt is, akkor mondhatjuk, hogy a Denevérek remek szezont produkáltak. Ez a kupadöntő számukra amolyan bónuszként is felfogható, veszítenivalójuk igazából nincsen.

Fotó: marca.com

Mire érdemes fogadni?

A Barcelona esetében veszélyfaktor lehet, hogy a BL-búcsút követően a csapat erőteljesen leeresztett. Hetek óta nincsen feszült meccse a csapatnak, így nagy kérdés, hogy mennyire tudja felpörgetni fiait Valverde, a baszk mester a liverpooli visszavágó előtt ebben a tekintetben becsődölt. Több pletyka is kering néhány játékos jövőjéről is, így további bizonytalansági faktor lehet ez is.

Az sem mellékes fogadási szempontból, hogy a Valencia egyszer sem kapott ki ebben a szezonban a Barcelonától, hiszen két döntetlent hozott a csapatok bajnokija.

[2982555] 2019-05-25 21:00:00 Barcelona - Valenciax;5

Bár az elmúlt időszakban a Barcelona nem spórolt a gólokkal a döntőkben, azért most valahogy nem érezni azt a nagy elánt a csapaton. A Valencia pontosan tisztában lehet ezzel, így ha a középpályán fel tudja venni a kesztyűt a katalán gárdával, akkor bőven pariban lehet a trófeáért.

A finálékra jellemző feszültséget és komoly taktikai ütközetet várunk és a bukik által meghúzott gólos határt picit soknak érezzük. A négy gól alatti végeredményt 1.55.-1.60 körül adják a legtöbb helyen, viszont a Pinnacle-n az U3.25-ös opció jóval a piaci átlag feletti szorzót kínál, így arra már kis-közepes tétet bevállalhatunk.

{"headTitle":"Barcelona - Valencia ","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2019-05-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.25 alatt ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go/506493241","bookmaker":"7"}]}

 

Ti mire fogadtok a döntőben?

 

 

 

 

[2982555] 2019-05-25 21:00:00 Barcelona - Valenciax;
megosztom