NBA

1.86-os oddsot húznánk be ezzel a spéci fogadással - tippek az NBA-rájátszásra

megosztom

Magyar idő szerint péntek éjjel hihetetlen izgalmakkal folytatódik a Bucks-Raptors párharc.

Ibaka is nagyot játszott kedden. fotó: Twitter

A keleti konferenciadöntőben nem kis meglepetést okozva a Raptors mindkét hazai meccsét behúzta underdogként. Bár a szakértők és kritikusok nagyrésze azt várta, hogy a Bucks simán jut majd a nagydöntőbe, ez a forgatókönyv már biztosan borul. Hiába azonban a két zakó zsinórban, a bukik még mindig toronymagas favoritnak tartják Budenholzer legénységét, amelynek a Finals-be jutására 1.35-ös oddsot adnak.

Game 4 oddsok    
Toronto Raptors Milwaukee Bucks
3.35 1.34
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A negyedik meccs – az elsőhöz hasonlóan – a playoffban hagyományszerűen pocsékul játszó Kyle Lowryról szólt, aki 25 ponttal, 6 assziszttal és 5 lepattanóval vette ki részét a 120-102-es győzelemből. Leonard eddigi legcsendesebb meccsét hozta a maga 19 pontjával és végre pihenni is tudott, hiszen Nurse csupán 34 percet játszatta.

Jól látható az alábbi összehasonlításban a padok fontossága, hiszen az eddig 43.3 pontot átlagoló Bucks cserék ezúttal csak 23-ig jutottak, ez mindenképp a kudarc egyik fő oka. Brogdon például, aki az első három összecsapáson 16.3-at átlagolt, ezúttal 2/11 kísérletet értékesített csak, kihagyta az első nyolc helyzetét és csupán négy ponttal zárt.

A padok harca. fotó: TNT

"Nem csak a cseréknek, de az egész csapatnak jobban kell játszania. Több labdajáratás, jobb helyezkedés és végrehajtás szükséges. Ebben a szériában a padoknak kifejezetten fontos szerepe van – láthattuk, hogy a torontóiak mennyire felpörögtek és odatették magukat, hatalmas meccsük volt. Nekünk is pontosan erre lesz szükségünk. Hiszek benne, hogy meg lesz az ötödik meccs, készen fogunk állni." – mondta coach Bud, a Milwaukee mestere.

Fontos kiemelni, hogy a szezon során ez volt mindössze a második alkalom, hogy a Bucks egymás utáni meccseken veszítsen és

a 2018/19 idényben arra egy alkalommal sem volt példa, hogy Antetokounmpóék zsinórban három találkozón alulmaradtak.

 

Trendek
 

 • A Raptors 3-7 ATS az utóbbi 10 Central Divisionből jövő ellenfélel játszott meccsén
   
 • A Raptors 0-6-1 ATS az utóbbi 7 playoff meccsén, ahol 5-10.5 pont közötti underdog volt
   
 • A Raptors 4-10-1 ATS az utóbbi 15 meccsén underdogként
   
 • A Bucks 21-5 ATS az utóbbi 26 vereséget követő meccsén
   
 • A Bucks 6-0 ATS az utóbbi 6 tíz ponttal nagyobb különbségű vereséget követő meccsén
   
 • A Bucks 4-0 ATS az utóbbi négy olyan meccsén, ahol 5-10.5 pont közötti favorit volt

 

A két kisiklás ellenére, ahogy azt a trendek és a bukik szorzói is mutatják, a Milwaukee-nak nem kéne, hogy gondot okozzon az ötödik felvonás. Nem véletlenül hangsúlyozzuk mindig a hazai pálya fontosságát és láttuk, hogy ez a Raptors játékán is mennyit dobott.

A magas spread miatt azonban most egy speciális fogadást játszunk meg, mégpedig overt húzunk a Görög Szörny lepattanóinak line-jára. Giannis az alapszakaszban 12.5, a rájátszásban pedig 12.8 labdát húzott le átlagban. Az eddigi négy meccsen eddig sorban 14-17-23 majd végül 10 jött össze neki, de mivel a hazai közönség feltüzelésére biztosak lehetünk benne, hogy jóval agresszívabb lesz, így a minimum 14-et szerintünk most (is) szállítani fogja.

{"headTitle":"Raptors-Bucks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-24 01:35","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Giannis Antetokounmpo - játékos lepattanók - 13.5 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom