Tipp

A PSG és a Kielce meccsével nyernénk - kettes kézi kombi szerdára

megosztom

Egy motiválatlan csapat ellen és egy parázs hangulatú rangadóra fogadunk.

A szerdai nap kínálatából szemezgetve két sztárcsapat meccsén akadt meg a szemem és két eltolt hendikepet összekötve vállalható szelvényt adhatunk játékba. De lássuk a meccseket!

PSG - Nimes

A francia bajnokág már eldőlt, egészen pontosan a bajnok kiléte ismert, hiszen a PSG már a múlt héten bebiztosította a címvédését. Karabaticék számára óriási csalódás volt viszont a Bajnokok Ligája-búcsú, ami után érhetően alábbhagyni látszik a motiváció is.

Ami viszont még kérdéses az élmezőnyben, hogy pontosan mely' csapatok léphetnek ki a nemzetközi porondra. A dobogóért három fordulóval a vége előtt még négy csapat van harcban, ebből az egyik a Nimes, amely a PSG vendége lesz.

A Nimes főleg fiatal francia játékosokkal operál és az eredmények azt mutatják, hogy szép csendben megérkezett a nagycsapatok mögé. Jelenleg ugyanannyi pontja van, mint a sztenderd BL-szereplőnek számító Nantes-nak és csak három egységgel van lemaradva a BL-címvédő Montpellier mögött, de ez a különbség a hétvégén alakult ki, amikor a Montpellier idegenben 25-24-re verte a Nimest.

A szerdai meccsen egyértelműen a Nimesnek lesz több motivációja, a PSG már egy sima győzelemmel is elégedett lesz. Már ha összejön. Karabaticék a hétvégén ugyanis rangadót buktak a St. Raphael otthonában (33-31), ami számomra azt mutatja, hogy egy harcos és minőségi csapat az idény végén már fel tudja venni a versenyt a fővárosiakkal. Ősszel fordított felállásban 28-28-ra végeztek a felek, szóval a Nimes nem fog meglepődött kislányként játszani, így pedig szerintem 9 gólon belül tudnak majd maradni.

bet365

Wisla Plock - Kielce

Aki jártas a kéziben, annak ezt a párharcot nem kell bemutatni, ez a lengyelek Szeged-Veszprémje. Az elmúlt években a Kielce egyértelműen dominálta ezt a párosítást, azonban a mostani idényben a Plock közeledni látszik a címvédőhöz. Javi Sabaté együttese márciusban Kielcében 30-30-as döntetlent ért el a rendes játékidőben, május 12-én a Lengyel Kupa döntőjében 26-25-ös vereséget szenvedett. Ez a döntő első felvonása lesz, így a plocki csarnok természetesen csordultig megtelik majd.

A Kielce óriási bravúrt bemutatva kiverte a PSG-t a BL-ben, de két hete óriási meglepetésre kikapott az Opole otthonában az elődöntő első meccsen, ezzel közel három év után vesztett meccset a lengyel bajnokságban.

Elég "öreg" kerete van a Kielcének, így lehetséges, hogy a hosszú szezon végén már nem úgy mozognak a lábak, míg a Plock a tavasz második felében már csak a bajnokságra koncentrálhatott.

Két spanyol edző csatáját figyelhetjük majd, szóval nagy gólparádéra itt én nem számolok, a Plock javuló mérlege a Kielcével szemben pedig számomra játszhatóvá teszi a +6,5 gólos hendikepet.

{"headTitle":"Kettes kötés ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-22 20:15","footerTitle":"Eredő odds 1,75","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","events":[{"eventTitle":"PSG - Nimes - Nimes +8,5","odds":"1.3","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wisla Plock - Kielce - Plock +6,5","odds":"1.35","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom