Serie B

A gólokba lehet érdemes fektetni az olasz rájátszásban

megosztom

Szerdán a Serie B-ben a Verona-Pescara összecsapás első felvonását rendezik.

Könnyen lehet, hogy a két tavalyi kieső döntőzik majd. fotó: Verona Twitter

A Serie B-ben a harmadik és nyolcadik pozíció között végzők mérkőzhetnek meg a rájátszásban az élvonalba jutásért. Kedden a Benevento óriási lépést tett a döntő felé, miután idegenben 2-1-re legyőzte a Citadella csapatát, most pedig a Verona-Pescara mérkőzés van terítéken. A bajnokságban szinte minden statisztikai mutatója megegyezett a két együttesnek, így kiegyenlített párharcra van kilátás.

1X2    
Verona Döntetlen Pescara
2.25 3.20 3.20
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az élvonalban tavaly kizúgott Hellas önbizalommal teli érkezhet, hiszen a rájátszás első meccsén 4-1-gyel ejtették ki a Perugiát. Rájuk is fért a sikerélmény, hiszen a bajnokság végére nagyon leeresztett Alfredo Aglietti csapata. Majdnem a playoffot is sikerült elszúrniuk, hiszen hiába voltak mezőnyfölényben, a Perugia 89. percben büntetőből egyenlített.

A ráadásban azonban nagyrészt a hajrára behozott legendás, már 34 esztendős Giampaolo Pazzininek köszönhetően bedarálták ellenfelüket.

A Stadio Marcantonio Bentegodiban egész szezon alatt tűrhetően futottak, hiszen csak háromszor kaptak ki az ott lejátszott 18 találkozóból, bár intő jel lehet, hogy ebből kettő az utolsó hetekben érkezett.

[3039589] 2019-05-22 21:00:00 Hellas Verona - Pescarax;5

A Delfinek a negyedik helynek köszönhetően egyből a rájátszás elődöntőjébe csöppentek. Náluk is van mire építeni, hiszen öt meccse nem találtak legyőzőre. Azért tegyük hozzá, jelentősen árnyalja a képet, hogy idegenben az egész szezonban szenvedtek - legutóbbi hat túrájukról mindössze két egységet tudtak elcsenni. Támadásban ennek ellenére egész jól muzsikáltak - 22 őt vágtak, tehát 78 százalékban betaláltak az ellenfelek otthonában.
 

Tudtad?
 

 • A Verona az utóbbi 9/10 Serie B meccsén nyeretlen maradt
   
 • A Verona az utóbbi három hazai Pescara elleni meccsén legalább három gól született
   
 • A Pescara az utóbbi öt idegenbeli Serie B meccsén egyaránt legalább két gólt kapott
   
 • A Pescara az utóbbi hat meccsén nyeretlen maradt a bajnokságban 
   

A Verona is szép ütemben termelte a Stadio Marcantonióban a gólokat, de szedtek is be bőven - hazai meccseik 72 százalékán mindkét csapat betalált. Mindezek ellenére a bukik egy elég tisztességes szorzót kínálnak a BTTS-re, így kimenetel helyett inkább azt célozzuk meg, hiszen a döntés könnyen lehet, hogy a második meccsre marad.

{"headTitle":"Hellas Verona-Pescara","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/525280523","bookmaker":"23"}]}
[3039589] 2019-05-22 21:00:00 Hellas Verona - Pescarax;
megosztom