Férfi kézi NB I

Emelkedik a Veszprém szorzója a Szeged elleni fináléban

megosztom

Másfél gólos hendivel hozták ki a hazait, mostanra viszont már a sima győzelemre kapunk ugyanakkora oddsot.

Hétvégén véget ért a férfi kézilabda NB I alapszakasza, így csütörtökön kezdetét veszi a két mérkőzésből álló bajnoki finálé. Az alapszakasz végeredményének köszönhetően a címvédő MOL-Pick Szeged játszhatja a visszavágót hazai pályán, így csütörtökön a Veszprém Arénában meccsel egymással a két sztárcsapat.

Egymás elleni eredmények
07.04.19 MK Veszprém Szeged 27 : 28
17.03.19 NBI Szeged Veszprém 25 : 23
21.10.18 NBI Veszprém Szeged 27 : 32
20.05.18 NBI Veszprém Szeged 29 : 26
12.05.18 NBI Szeged Veszprém 32 : 28

Bár az elmúlt bő egy évben a Szeged a Veszprém fölé tudott nőni, a tavaszi hajrá egyértelműen a bakonyi rekordbajnoknak sikerült jobban. A Veszprém David Davis vezetőedzővel fokról fokra lépdelt előre, hogy aztán végül parádés teljesítménnyel bejusson a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

A Szegedről sok nemzetközi szakértői is úgy vélekedett, hogy akár a végső sikerre is esélyes lehet a BL-ben, végül a Tisza-partiak egy szerencsétlenül sikerült szkopjei 10 perc miatt kiestek a negyeddöntőben a Vardar ellen, így óriási csalódottságra nem jutottak be a kölni FinalFourba.

Nagy kérdés, hogy ez mennyire fogja majd meg a Szegedet, hiszen nem kérdés, hogy a Veszprémnél most kiváló az atmoszféra és a lélektani fölény Nagy Lászlóék oldalán van.

A bet365 már vasárnap este kihozta a mérkőzés szorzóit, és az angol buki nyitásnak egy +/- 1.5 gólos hendikepet szabott meg határnak.

Ez hétfő délelőttre már módosult is, hiszen a fogadók tétjei inkább a Szegedre érkeztek be, így cikkünk írásakor már 1.75-ért a sima hazait, azaz a veszprémi győzelmet tudjuk megfogadni.

Az idei szezonban három alkalommal találkoztak a csapatok és a mind három alkalommal a Szeged hagyhatta el győztesen a pályát.

Az októberi mérkőzés még abban a periódusban került megrendezésre, amikor a Veszprém a gödör alján volt, így ott papírforma volt a szegedi siker, a márciusi visszavágón már valódi ki-ki meccset játszottak a csapatok Szegeden.

UPDATE: A szorzók visszaálltak és jelenleg ismét +/-1,5 gólon áll a hendikephatár

Legutóbb április elején a Magyar Kupa döntőjében, Debrecenben meccseltek a csapatok, ahol a Szeged egygólos sikert aratott. Az eredmény itt picit csalóka, hiszen a félidőben már 8 góllal vezetett a Pick.

Összességében tehát érhető a piac változása, hiszen a Szeged 3/3-as mutatót mutatott fel a szezonban a Veszprém ellen, viszont nem lehet elmenni szó nélkül a veszprémiek felfelé ívelő formájáról sem.

Ti milyen eredményt vártok az első meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Veszprém - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-23 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.75","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Szeged","odds":"2.6","customLink":"https://www.bet365.com/hu/?forcelp=1&affiliate=365_843211","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom