Olasz foci

1 pont az életet jelenti Nagy Ádáméknak

  • varin
megosztom

A Laziónak már mindegy, a Bolognának viszont kell egy remi. Laza szalonremi?

Tisztulni látszik a helyzet a Serie A pontvadászatában, az Empoli újabb sikerével az már eldőlt, hogy a Cagliari, a Parma és az Udinese nem eshet ki (utóbbi csak rettenetesen bonyolult matematikával), az utolsó fordulóban viszont még a Genoa, az Empoli, a Bologna és a Fiorentina küzdhetnek az utolsó hely elkerüléséért. Nagy Ádám csapatának sorsa saját kezében van, hiszen amennyiben két meccsen egy pontot szerez, fix a Serie A-tagság.

1X2    
Lazio Döntetlen Bologna
2.30 3.00 3.25
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Papíron nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen előbb a kupagyőztes Lazio otthonába látogatnak, majd fogadják a hétvégén az Internek négyet vágó Napolit. Mivel azonban a riválisok számára már az égvilágon semmi tét sincs, egy remi nem okozhat gondot, ráadásul 0 pont esetén is az kéne, hogy az Empoli Milánóban nyerjen, a Genoa pedig Firenzéből hozza el a három pontot. Persze nem zörög a haraszt, kár lenne Itáliában bármit készpénznek venni, így Szinisa Mihajlovics csapatának egy remire szüksége van, hogy hátradőlve szemlélhessék az utolsó kör drámáját.

Noha a Lazio csapatában egy kupagyőztes gárdát kapott ellenfélül a Bologna, talán éppen emiatt is már egy rendkívül leeresztett csapat lehet Palacióék ellenfele. A Sasok egy viszontagságokkal teli évet zárnak,a bajnoki 7-8. hely nem igazán fest jól, viszont a hazai pályán begyűjtött serleg alighanem sokat emel majd az év végi értékelés osztályzatán. Mindazonáltal Simone Inzaghi további sorsa nagyon kérdéses, nem kizárt, hogy ma látjuk őt utoljára a Lazio kispadján a Stadion Olimpicóban.

Külön érdekesség, hogy a Lazio utolsó hat mérkőzése vendégsikerrel ért véget, hiszen hivatalosan otthon is idegenben voltak a kupadöntőn.

Most a "V" eléggé valószínűtlen kimenetel, hiszen a Bolognának csupán két győzelme van otthonától távol. Mihajlovicsék egyértelműen csodálatos hazai mérlegüknek köszönhetik, ha bennmaradnak, illetve annak, hogy a szerb mester (akiről ne felejtsük el, hogy római legendának számít) képes volt új impulzusokkal ellátni a csapatot.

[2848091] 2019-05-20 20:30:00 Lazio - Bolognax;10

Két forgatókönyv lehetséges. Az egyik, hogy a Lazio szépen akar búcsúzni Inzaghitól és a szezontól, ebben az esetben nagyon valószínű a hazai siker, ráadásul a Bologna ellen 2012 óta nem szenvedtek vereséget, így egy -0.25-ös AHC kellemes tipp lehet. A másik forgatókönyv, hogy találnak egy köztes megoldást, nevezetesen elfocizgatnak, összehoznak egy 0-0-t vagy 3-3-at, ami arra jó, hogy a közönség nem vereséggel búcsúzik, Inzaghi hattyúdala nem lesz kínos, viszont a Bologna is megkapja, amit akar.

Az nem kérdés, hogy a bukmékerek melyik variációban látják a fantáziát, a Lazio kupasikerét követően 1.75-ről 2.30-ig repült fel a hazai győzelem szorzója, míg a remié 3.75-ről már csak 3-szoros pénzt ér. Nem hiszem, hogy ez egy igazán "tét" meccs lenne, a döntetlen már csak azért is adja magát, hiszen az említett 2012-es meccs óta minden év úgy nézett ki, hogy egyet nyert a Lazio, egyszer pedig megosztoztak a pontokon. Télről már van egy római siker, így a sorminta alapján most valamilyen döntetlen következik.

{"headTitle":"Lazio Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-20 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2848091] 2019-05-20 20:30:00 Lazio - Bolognax;
megosztom