Angol foci

Na ehhez mit szóltok? - durva underdog a Liverpool a PL-ben

  • varin
megosztom

Majdnem négyszeres pénzt érne a Vörösök bajnoki címe a következő szezonban.

Hiába az egészen elképesztő bajnoki szezon és mindössze egyetlen vereség egész évben, a Liverpoolnak idén is be kell érnie az ezüstéremmel a Premier League-ben. Jürgen Klopp csapata a 97 pontnál aligha tehetett volna többet az aranyért, ám a versenyfutást így is a City nyerte. Csüggedni persze nincs ok, a BL-serleggel vigasztalódhatnak Szalahék, de egy apró pillantást azért csak érdemes vetni a jövő évi bajnoki szorzókra is.

Merthogy a    -ön már rakhatunk is pénzt a következő szezonra, amely az oddsok alapján sokkal kevésbé tűnik kétszereplősnek, mint az idei. Meglepetésre ugyanis a Liverpool végső sikere közel négyszeres pénzt fizetne - ismételjük, mindezt úgy, hogy idén csak egyszer kaptak ki, az Etihadban.

A szakadék természetesen az Anfield Road legényei után hatalmas, a Tottenham és a United szorzója már 10 felett, az Arsenal és a Chelsea pedig felülről súrolja a 20-ast.

A Leicester City példájából tanulva 5001-szeres szorzót idén sem találunk a repertoárban, a legnagyobb profittal a Sheffield United elsősége kecsegtet, ez 1000 forintra 2,5 milliót hozna a bátor játékosoknak.

Ti hogy látjátok, van value a Poolban?

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri jövőre a Premier League-et?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 13:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manhester City","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom