TipPics

Több, mint 1 milliót kaszált olvasónk - és meg sem várta a fogadása végét

megosztom

Bombasztikus long term szelvényt villantott egyik kedves olvasónk, aki idő előtt felmarkolhatta a busás nyereményeket.

A szezon egyik legszebb szelvényét kaptuk 'Isuldur2' nevű olvasónktól, aki egy négy kötésből álló kombival egészen parádés összeget vághatott zsebre.

Olvasónk szelvényében ráadásul az is egészen szenzációs, hogy long term típusú vagyis hosszú távú fogadásokból állította össze.

A szóban forgó tiketten találunk mindent, mint a búcsúban, kis oddsot, nagy oddsot, női és férfi kézilabdát - mindezt vegyítve. De lássuk a tippeket.

A Manchester City ugyan nem nyerte meg a Bajnokok Ligáját, de a csoportjából tükörsimán továbbjutott, a Tottenhamnek viszont ugyan rezgett a léc, hiszen jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte be az Intert. Végül az angolok egészen a döntőig meneteltek, olvasónk pedig egy kereken kettes szorzót zsebelt ezzel be.

A Győri ETO megvédte címét a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében, ezzel pedig egy újabb kettes oddsot húzott be olvasónk.

A szelvény negyedik választása a férfi kézisek végső győztesére vonatkozik, itt pedig a topfavorit Barcelonára esett a tipp. A katalánok a négyes döntő előtt 1.45-ös oddson fogadhatóak az aranyra, vagyis a komoly oddsesésnek - na és persze a három nyertes tippnek - köszönhetően 'Isuldur2' már azelőtt brutál profitot vehet fel, hogy megvárná, mi lesz a kölni négyes döntő végeredménye.

A szelvény alatt kialakult beszélgetésből Isuldur2-től tudjuk, hogy a cash out-ot kihasználva a nyeremény nagy részét felmarkolta.

90 000 forint ráfordításból a bet365 korai kifizetési funkciójának köszönhetően több, mint 1.000 000 profitot vehetett fel.

A Győri ETO BL-címe pluszpénzeket is jelentett olvasónknak, hiszen egy 100 000 forintért játékba adott szelvénye is beesett, méghozzá 1.85-ös oddson. Íme:

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!

megosztom