NB I

Ha nem rúg gólt az MTK, akkor kiesik!

  • Tomihmv
megosztom

A 414 perce gólképtelen fővárosiak ezúttal a tét nélkül pályára lépvő Vidi otthonába látogatnak.

Pocsék formában várja az utolsó két fordulót az MTK. - Fotó: mtkbudapest.hu

A 32., vagyis az utolsó előtti fordulót rendezik az NB I-ben. A hat mérkőzés közül több is igen érdekes lehet, de szerintünk ezúttal is a Vidi meccse lehet a legérdekesebb. A már lassan hetek óta tét nélkül pályára lépő székesfehérváriak ezúttal újfent egy kiesés ellen menekülő csapatot, nevezetesen az MTK-t fogadják szombaton.

1x2     
Vidi Döntetlen MTK
1.60 3.60

6.00

Az MTK újoncként, egy korrektnek mondható őszi szezon után a tavaszi idényre teljesen szétesett. Pedig már edzőt is cserélt a nagy múltú klub, hiszen a március közepén, a hazai pályán elveszített Ferencváros elleni örökrangadót követően Feczkó Tamás helyét Lucsánszky Tamás vette át. Ám vele se megy a szekér, sőt Lucszánkyval hétből hat bajnokit elveszített az MTK, az utolsó négy meccsén pedig gólt sem lőtt, immáron 414 perce gólképtelen.

Mindezek összessége egyébiránt azt eredményezi, hogy a fővárosiak immáron csak és kizárólag azért előzik meg a 11., kieső helyen lévő Diósgyőrt, mert eggyel több győzelmük van, és az NB I-ben a végelszámoláskor ez számít...

Egy szerencséje van az MTK-nak, nevezetesen az, hogy szombaton azzal a Vidivel találkozik, amelynek már édes mindegy, hogy milyen eredményt ér el, biztosan ezüstérmes, és hetek óta csak a május 25-én rendezendő Magyar Kupa fináléra fókuszál. Mindezeknek köszönhetően nem is jönnek az eredmények Marko Nikolicséknak, akik a Fradi elleni kiütéses zakót követően egy kabaréba illő öngóllal veszítettek két pontot a Felcsút ellen, majd szintén a kiesés ellen menekülő Diósgyőr otthonában kaptak ki 2-1-re úgy, hogy a hajrában emberelőnyben voltak.

bet365

A Vidiben minden meccsen benne van a gól, a 2019-es naptári évben mindössze egy tétmérkőzésen nem talált be, vagyis, ha az MTK pontot vagy pontokat akar szerezni a MOL Aréna Sóstóban, akkor gólt, gólokat kell szereznie.

Ez egyébként nem állna távol a csapattól, ha megvizsgáljuk a felek idei eredményeit, hiszen ősszel az MTK 3-0-ra nyert a Vidinél, majd tavasszal a Vidi nyert 3-1-re a Hungária körúton, vagyis a fővárosiak mindkétszer mattolták a fehérváriakat. Szerintünk ez ezúttal is összejöhet, még akkor is, ha az előjelek nem teljesen ezt vetítik előre.

A MTK gólt pedig az     fogadóirodában ajánljuk megjátszásra, amely korrekt szorzót fizet egy vendég találatra, nem mellesleg a 20.000 Ft-os kezdőbónusz mellett a bukmékernek és oldalunk köszönhetően még 3.000 Ft-os bónusz ütheti a markát az új regisztrálóknak és befizetőknek! A részletekért kattints ide!

  • Tipp: Az MTK szerez gólt @ 1.53    
[2809060] 2019-05-11 17:00:00 MOL Vidi FC - MTK Budapestx;
megosztom