Európa Liga

Esélyes a Chelsea - íme az EL-döntő szorzói

  • ivan
megosztom

Angol házidöntőt rendeznek az Európa Liga fináléjában is, a bukik szerint egy hajszállal a Chelsea számít esélyesebbnek.

Parádés éve van az angol klubfutballnak, hiszen a két nagy európai kupasorozat fináléjában négy Premier League-csapat érdekelt, miután csütörtökön kiderült, hogy ez Európa Liga döntőjét a Chelsea és az Arsenal vívhatja.

Fotó: Daily Express

A két londoni sztárcsapat közül az Arsenal vette könnyebben az akadályt, hiszen az Ágyúsok idegenben is két góllal verték a Valenciát, így magabiztos, 7-3-as összesítéssel és kettős győzelemmel kvalifikálták magukat a döntőre.

A Chelsea sokkal jobban megszenvedett a Frankfurttal, hiszen a németországi 1-1-et követően a Stamford Bridge-en is 1-1-et hozott a rendes játékidő, így végül csak büntetőrúgások után ejtette ki a német meglepetéscsapatot.

A Chelsea 2013, az Arsenal pedig 2006 után jutott be ismét egy nagy európai kupadöntőbe, olyan pedig, hogy egy városból érkezzen a két finalista, a 2014-es BL-döntőbe fordult elő utoljára.

Ki nyeri az Európa Ligát?
Chelsea Arsenal
1.66 2.10
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A bukik már ki is hozták az első számokat a május 29-én megrendezésre kerülő bakui fináléra, a szorzók alapján pedig a Chelsea-nek adnak több esélyt a sikerre.

A Kékek végső sikere 1.66-os szorzón fogadható, míg az Ágyúsok győzelme 2.10-es oddson próbálható.

bet365

A 90 percet illetően is hasonlóak az arányok, a Chelsea rendes játékidőben aratott győzelme 2.25, az Arsenal diadala pedig 3.10-es oddsal kecsegtet. A fogadók elsőre soknak gondolják ezt a különbséget, így az Arsenal szorzója máris csökkenésnek indult.

A két csapat a bajnokságban oda-vissza verte egymást, a PL tabellán pedig csak néhány pont választja el őket egymástól, vagyis közel azonos erejű csapatok fináléjára számíthatunk.

Ami az Arsenal malmára hajthatja a vizet, hogy Unai Emery kulcsemberei a szezon végére bombaformába lendültek, míg a Chelsea-nél leginkább az a kérdés foglalkoztat mindenkit, hogy mi lesz Eden Hazard és Maurizio Sarri sorsa a jövőre nézve.

[3010123] 2019-05-29 21:00:00 Chelsea - Arsenalx;

 

megosztom