Nemzetközi foci

Mutatjuk, hogy tegyél szert 9%-os profitra a Liverpoollal!

  • Tomihmv
megosztom

A bukmékerek szerint biztos, hogy trófeával zárja idei szezonját Jürgen Klopp csapata.

Kedden este óriási bravúrt vitt véghez a Liverpool, hiszen 0-3-ról fordította meg a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-párharcát, így 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is döntőt játszhat a világ legrangosabb kupasorozatában. A csapat ellenfele a fináléban a Tottenham lesz, így pedig nem meglepő, hogy a bukmékerek szerint egyértelműen a Vörösök a sorozat favoritjai.

A Premier League-ben már másabb a helyzet, erről szerdán már értekeztünk oldalunkon, abban a sorozatban ugyan van esélye az aranyéremre, de gyakorlatilag elképzelhetetlen az oddsmesterek szerint, hogy végül ne a Manchester City diadalmaskodjon és védje meg címét.

 

{"headTitle":"Hány trófeát nyer a Liverpool ebben a szezonban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-12 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nem nyer egyet sem","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"1 trófeát nyer","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"2 trófeát nyer","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

Az Unibet szerint tehát pontosan egy trófeát nyer a Liverpool, ami ugyan magasabb szorzó, mintha szimplán arra fogadnánk, hogy a BL-t nyeri meg a csapat (1.40). Viszont ezen fogadásban benne van a rizikófaktor, hiszen ez a tipp egyből vesztes lesz, ha Jürgen Kloppék véletlenül megnyernék a Premier League-et (7.00)

 

{"headTitle":"A Liverpool megnyert trófeái a 2018/2019-es idényben","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-12 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nyer jelentős trófeát","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Egy jelentős trófeát sem nyer ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"A Premier League-et és a Bajnokok Ligáját is megnyeri","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bet365-nél viszont máshogy adták meg ezt a fogadási lehetőséget, hiszen ebben az irodában az "egy trófeát nyer" opció helyett a "nyer jelentős trófeát" opciót kínálják fogadásra a bukmékerek. Ez viszont egyértelmű lehúzásnak tűnik első blikkre, hiszen, ha a PL nem jön össze a csapatnak, akkor csak a BL-t nyerheti meg, az pedig 1.22-ért enyhén szólva is lehúzás. Igaz, ha véletlenül összejönne a duplázás a gárdának, akkor akik az "egy trófeát nyer" opcióra mennek rá, azok hoppon maradnak, a "nyer jelentős trófeára" utazók ugyanakkor már vasárnap ünnepelhetnek.

A Hathárom véleménye

Szerintünk a két trófea megnyerésére nincs realitása a Liverpoolnak, jelen körülmények között elképzelhetetlen, hogy a PL-t ne a City húzza be. Így pedig egy trófeát nyerhet a Liverpool, amire 1.50-szeres oddson fogadhatunk az Unibeten. Azonban egy BL-döntőben bármi megtörténhet, így ezt a tippet érdemes lehet kontrázni a bet365-nél 4-szeres oddson, vagyis, hogy az LFC nem nyer trófeát idén. Ezen két opció kombinálásával pedig akár 9%-os profitra tehetünk szert.

 

Mi a véleményed meglátásunkról, illetve szerinted végül mennyi trófeát nyer a Liverpool az idény végén?

 

 

megosztom