Bajnokok Ligája

Elmarad a meglepetés? - ezt várjátok Ti az utolsó előtti BL-meccsen

megosztom

Kedden csodának lehettünk szemtanúi az Anfielden, azonban olvasóink szerint a másik elődöntőn nem borul a papírforma.

Ajax vagy Tottenham, Tottenham vagy Ajax? Pár óra múlva kiderül. fotó: Twitter

Legrosszabb esetben 180, a legjobb szcenárióban pedig 240 perc maradt hátra a 2018/19-es Bajnokok Ligája szezonból. A sorozat újra és újra bizonyítja, hogy az egyik legnehezebb fogadási terepről van szó - mi már felfedtük lapjainkat, lássuk hát, hogy Ti hol keresitek az értéket az Ajax-Tottenham kapcsán. A lassan félszáznál járó tippszám már egész jó mintát jelent és szépen kirajzolódott, hogy olvasóink nagy része a bukikkal egyetértve az Ajaxot hozza ki győztesnek szerdán.

1X2    
Ajax Döntetlen Tottenham
2.35 3.70 3.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Háromesélyes fogadásban majdnem egálra lett behúzva a szorzó, de enyhe holland fölény mutatkozik, ami már csak azért is érdekes, mert az ten Hag fiai főleg idegenben nyújtottak meggyőző teljesítményt, otthon viszont döcögött a szekér. Érdekesség egyben, hogy az oddsuk szépen elkezdett felfelé mászni, hiszen már 2.10-körül is járt.

Az nem kérdés, hogy nem csak a szerencse miatt jutottak el odáig, ahol vannak, hiába voltak többször is underdogok a sorozat lefolyása alatt. Most azonban idén talán először az esélyesség terhével kell pályára lépniük, ami jó kiindulópont lehet a Tottenham számára.

Bárhogy is van, olvasóink 71 százaléka szerint az Ajax kettős győzelemmel masírozik a madridi fináléba.

A londoni brigádban ellenben nagyon kevesen hisznek, hiszen mindössze 12% voksol a győzelmükre, amely ugyebár esszenciális lenne a továbbjutás szempontjából. 

'DNB' azaz döntetlen esetén a tét visszajár opcióban is inkább a hazaiakat húzzák be a hathármas fogadók, ez az Ajax győzelme esetén @1.73-at fizetne az   nél. Ezek után nem annyira meglepő, hogy a nagyobb szorzóra vadászók között is az hollandokat favorizálják - több tipp érkezett például a 'félidő döntetlen/vége Ajax'-ra, amely @6-szoros pénzt érhet. 

Szerinted is ennyire egyértelmű a képlet, vagy jön az újabb blama?

 

 

 

[3010096] 2019-05-08 21:00:00 Ajax - Tottenham Hotspurx;
megosztom