Tenisz

Komoly fantáziát látunk ebben a speckó tippben Thiem meccsén

  • Cesc18
megosztom

Az osztrák játékos a nagy szervás Reilly Opelka ellen kezd Madridban.

{"headTitle":"Olasz kombi szombat estére","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-16 15:00","footerTitle":"Eredő odds: 3,70","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Udnese","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Genoa","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roma","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kedden már néhányan a topkiemeltek közül is bemutatkoznak a madridi publikum előtt. Például az esti szakaszban lép majd pályára az elmúlt két esztendőben döntőt játszó Dominic Thiem. Az 5. kiemelt osztrák a 2 méter 11 centis amerikai óriás, Reilly Opelka ellen kezdi meg a küzdelmeket. 

Fogadás a továbbjutóra    
Reilly Opelka Dominic Thiem
5.80 1.15

Az esélyek elég egyértelműek, papíron ennek a meccsnek egy tükörsima Thiem-győzelemmel kellene zárulnia, hiszen a salakos tudásuk között ég és a föld a különbség. A madridi gyorsabb környezet azonban lehetővé teszi, hogy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz.

Tudtad?

Ha a hatharom.com linkjén keresztül regisztrálsz az Unibetre, akkor exkluzív 3.000 HUF értékű ingyenes fogadásban részesülsz. Részletekért klikk ide!

Thiem egyébként a lehető legjobban hangolt erre a tornára, miután Barcelonában szettveszteség nélkül ment át a mezőnyön. Pedig az ellenfelei között ott volt a salakkirály Rafa Nadal is. Az osztrák egyébként komoly hullámvasúton ül, hiszen akadnak tornák, ahol ellenállhatatlanul játszik, viszont becsúsznak olyanok is, amelyeken teljesen súlytalan teniszt tesz a pályára. Adódik a kérdés, hogy vajon a spanyol fővárosban melyik arcát mutatja?

Salakról lévén szó valószínűsíthető, hogy a legjobb teniszét hozza majd, az elmúlt két évben is remek játékot láthattunk tőle Madridban.

Opelka ellen a legnagyobb problémája az amerikai bivaly nagy szerváival lehet. Hiába beszélünk salakról, a magaslati környezetben sokkal gyorsabban száll a labda, így az olyan nagy szervás játékosok is tudnak kellemetlenkedni, mint Opelka. 

Az amerikai megoldotta a selejtezős akadályokat, majd pedig tegnap két szettben búcsúztatta Pablo Carreno-Bustát. A spanyol ellen a szerváját egyszer sem veszítette el, ütött összesen 14 ászt és az elsők után 87%-ban behúzta a pontokat. 

Thiemre jellemző, hogy tud döcögős lenni a játéka fogadóként, ráadásul korábban nem játszottak még, így nincs tapasztalata Opelka szervája ellen.

Fogadás szempontjából egy tie-breaknek szavazunk bizalmat, úgy véljük, hogy az amerikai szervája legalább egy szettben kitart majd.

Reilly Opelka - Dominic Thiem
Tie-breakek száma - 0.5 felett
1.80 @    
Fogadási határidő: 19:00
unibet
megosztom