NB II

Nincs mese, ez a tipp a Vasas meccsére 10/10-es!

  • varin
megosztom

Tökéletes párosítás egy gigantikus overhez a Vasas-Budaörs.

Reménykedni sem mertem volna, hogy ilyen csodálatos oddsot kapunk a forduló legoveresebbnek tűnő összecsapására, ám úgy tűnik, a bukmékerek nem látják annyira reálisan ennek a Vasas-Budaörs meccsnek az esélyeit. Késlekedni kár, bombázzuk is az overt.

A képlet igen egyszerű, egy kiváló formában lévő, tét nélkül játszó Budaörs látogat Angyalföldre, ahol Szanyó Károly csapatának muszáj győznie, hogy egyáltalán számolgatni legyen értelme számukra. Bognár György csapata azonban aligha feltartott kézzel érkezik a Szusza Ferenc Stadionba, ha a feljutásra nincs is esélyük, azért egy 3. hely nagyon szépen mutatnak a szezon végi évkönyvekben.

Fotó: Rangado

A rendkívül hektikus vendégek az utolsó kilenc meccsükön nem kevesebb, mint 20 gólt szereztek, például Zalaegerszegen is tudtak nyerni, de a Honvédnak is lőttek hármat két meccsen.

A Vasasnál most próbálnak felébredni az óriási pofonból, melyet Mosonmagyaróváron kaptak. A kiesés ellen menekülő Móvártól elszenvedett 2-1-es vereség azt jelenti, már a Kaposvár botlása is szükségeltetik Balajtiék feljutásához.

A Vasas meccsein esett messze a legtöbb gól idén, átlagosan 3,51.

Szanyó Károly irányítása alatt még inkább meglódult ez a mutató, az angyalföldiek elöl és hátul is rendkívül gólképesek. Hazai pályán ráadásul még hihetetlenebb a statisztika, 17 meccsen 71 gólt láttak a Vasas-szurkolók otthon 12 over mellett csak 5 undert játszottak.

Ha Czvitkovicsék nem feltartott kézzel lépnek pályára Újpesten (márpedig miért is tennék?), akkor ez egy parádés 90 perc lehet. A Vasasnak kell a győzelem, de mind a formájuk, mind a Budaörs számai azt mondatják velünk, ezt egy, de talán két lőtt góllal sem fogják tudni abszolválni. Nálam ez a meccs 5-6 gólos, így az over 2.5 @1.75-ért bizony ajándékszagú.

hatharom.com
2.5 gól felett

bet365 @1.75

[2818676] 2019-05-05 18:00:00 Vasas Budapest - Budaorsx;
megosztom