Promóció

Hihetetlen - a Hathárom olvasója is nyert az Unibet 15 milliós játékán!

megosztom

Gergő eltalálta, hogy Luis Suárezé lesz az első gól, méghozzá a 26. percben. Ennyi lett a nyereménye.

Méltán népszerű fogadóiroda az Unibet a fogadók körében, hiszen bőséges kínálata mellett időről-időre remek promóciókon vehetnek részt a játékosok.

Legutóbb a szerdai Barcelona-Liverpool meccsre dobtak fel 15 millió forintot azok között, akik eltalálják, hogy hányadik percben esik az első gól és ki szerzi azt. Szinte hihetetlen, de egyik olvasónk telibetrafálta!

Tudtad?

Ha a hatharom.com linkjén keresztül regisztrálsz az Unibetre, akkor exkluzív 3.000 HUF értékű ingyenes fogadásban részesülsz. Részletekért klikk ide!

Törzsolvasónk, Gergő Luis Suárez nevében biztos volt, a 26. percet viszont menyasszonya súgta neki, hiszen eredetileg ő a 23. minutumra tette volna az első gólt.

A találatot követően természetesen nagy volt az izgalom, hiszen csak az volt kérdés, mekkora pénz üti a markát, vagyis rajta kívül hányan találták még el az uruguayi gólt.

 

Nos, Gergő számlája közel 60 ezer forinttal gyarapodott, így egy kis fejszámolást követően megtudhatjuk, hogy a világon körülbelül 250 fogadó értett egyet azzal, hogy a 26. perc hozza az első találatot, méghozzá a vámpírtól.

Ez egyébként egy viszonylag népszerű opció volt, hiszen Suárezre érkezett a második legtöbb voks, míg a 20-30. perc között rendre igen sokan tippelnek.

Az ingyen jött pénz természetesen mindig nagy öröm, így Gergő valószínűleg legközelebb is szívsen tippel majd.

Ha Te sem akarsz lemaradni az Unibet egyedi és szórakoztató játékairól, érdemes minél hamarabb regisztrálnod, hiszen alighanem a BL-visszavágók (május 7-8.) alkalmával ismét több milliós jutalom ütheti a bátor tippelők markát.

További részletek és regisztráció:

unibet
megosztom