Tipp

Inkább a fogak potyognak, mint a gólok - erős tipp az isztambuli derbire?

megosztom

Isztambuli derbit rendeznek szombaton, ahol a tét a szokásosnál is nagyobb lesz. A gólok számát illetően elég magas határt lőttek be a bukik.

Fotó: Hürryet

Egy Galatasaray - Besiktas ütközet mindig hatalmas presztízsnek örvend, de a szombati ütközet még a szokásosnál is keményebb lehet, hiszen mindkét csapatnak reális esélye van még a bajnoki cím elhódítására. A Galata jelenleg a második helyen áll, míg a Besiktas harmadik, a két isztambuli óriás között pedig mindössze egy pont a különbség.

1X2    
Galatasaray Döntetlen Besiktas
1.90 4.00 3.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A bukik háromesélyesben a Galatasarayt hozták ki favoritnak, azonban nem árt megjegyezni, hogy a Besiktas jelenleg a legjobb formában lévő csapat a török ligában. A vendégek sorozatban hat győzelmet számlálnak, meccsenként közel három lőtt gólos átlagot produkálva, így a bajnoki hajrára kiválóan időzítettek. A Galata sincs rossz passzban, de a góllövéssel akadnak gondjai, ráadásul múlt héten óriási esélyt szalasztott el a Konyaspor elleni remi során, hiszen egy győzelemmel beérhette volna a listavezető Basaksehirt.

[2820094] 2019-05-05 18:00:00 Galatasaray - Besiktasx;5

Ebben a párosításban gyakorlatilag lehetetlen megjósolni az eseményeket. A pályán (és a pályán kívül) kőkemény, helyenként már brutális összecsapások a jellemezőek, így a szép foci ritkán kerül előtérbe, sokkal jellemzőbb a férfias, agyontaktikázott, brusztolós összkép. Ez látható az egymás elleni meccsek táblázatából is.

Valami hasonlóra most is komoly esély van, hiszen amely csapat itt veszít, az kiszáll a bajnoki aranyért zajló versenyfutásból.

A fentiekhez képest viszonylag meglepő, hogy a fogadóirodáknál +/- 3 gólon áll a gólszámos fogadás egál határa. Ez elsősorban a bajnoki forma és a meccsenkénti átlagnak szólhat, viszont az egymás elleni meccsek egyáltalán nem indokolják ezt a magas határt, hiszen a csapatok utolsó 10 egymás elleni találkozója közül mindössze egyetlen alkalommal bukott (volna) ez a hendikep.

A ázsiai irodákban 1.70 felett tudjuk még rakni az U3.25 gólos fogadást, aminek értelmében egy háromgólos végeredmény esetén is félnyertes tippet könyvelhetünk el és csak négy vagy annál több találat esetén veszítjük el a fogadást.

 

  • Tipp: Gólok száma 3.25 alatt@1.73    

 

[2820094] 2019-05-05 18:00:00 Galatasaray - Besiktasx;

 

megosztom