Európa Liga

A gólokra fogadnánk a Frankfurt - Chelsea meccsen

  • ivan
megosztom

Több hiányzója is lesz a Frankfurtnak a Chelsea elleni elődöntő első meccsén, de a német csapatot így sem lehet leírni. Sőt.

Története egyik legnagyobb sikerére készül az Eintracht Frankfurt, amely a sorozat egyik meglepetéscsapataként ott van az elődöntőben. A Sasok csütörtök este a jóval drágább kerettel és nagyobb nemzetközi tapasztalattal rendelkező Chelsea-t fogadják, a bukmékerek szerint egy teljesen háromesélyes mérkőzésen.

1X2    
Frankfurt Döntetlen Chelsea
3.00 3.30 2.55
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az oddsokból is látható, hogy egy hajszállal a Chelsea számít esélyesebbnek már az első meccsen is, ami a fentiek miatt valahol indokolt is. A londoniak ugyan a bajnokságban elég hullámzóan teljesítenek, viszont az Európa Ligában csak a Vidi ellen buktak pontot, az összes többi mérkőzésüket megnyerték. Tették mindezt úgy, hogy Sarri mester az EL-ben azoknak próbál több időt adni, akik nem feltétlenül tartoznak a legerősebb 11 játékos közé.

Ez a stratégia azonban csütörtökön már borulhat, hiszen az EL megnyerése Bajnokok Ligája-indulást ér, márpedig a Premier League-ben akkora a káosz a tabellán, hogy arra a Chelsea nem tud alapozni.

A Frankfurt szárnyalása nem egyperces csoda, hiszen az Eintracht a Bundesligában is felzárkózott az élmezőnyhöz és jelenleg BL-szereplésre készülhet. Ami rossz hír a németeknek, hogy erre a meccsre Adi Hutternek jó pár fontos hiányzóval is számolnia kell.

Sebastian Haller és Ante Rebic hiánya kifejezetten bosszantó lehet, és az is nagy kérdés, hogy Mijat Gacinovic mennyit tud vállalni ezen a meccsen. Marc Stendera, Taleb Tawatha és Marco Russ viszont nem számít alapembernek ebben a szezonban.

[3010121] 2019-05-02 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Chelseax

Mire érdemes fogadni?

Hazai pályán a Frankfurt nagyon meggyőzően teljesített az EL-ben, hiszen a Laziót (4-1), a Marseille-t (4-0), a Sahtart (4-1) és a Benficát (2-0) lenyomta. A Chelsea ilyen szintű csapat ellen még nagyon meccselt az idei kiírásban, így nagy kérdés, hogyan birkózik meg ezzel a kihívással.

Az biztos, hogy a Frankfurt oldaláról egy gólokban sem szűkölködő stílusjegyet ismerhettünk meg, viszont a Chelsea meg hűvös profiként mindig csak annyit kockáztatott, amennyi feltétlenül szükséges volt. Ez a helyzet most sem igazán fog változni, hiszen a londoni visszavágó remek lehetőség lesz a döntős szereplés kiharcolására.

A Frankfurt számára létkérdés, hogy legalább 1 gólos előnyt szerezzen, míg a Chelsea az idegenben szerzett gólra tekinthet legfontosabb célként.

A gólok számát illetően a bukik az undert favorizálják (2.00 vs 1.80 odds), ami tekintve a tét nagyságát és az ilyenkor gyakran megvalósuló biztonsági forgatókönyveket nem is meglepetés.

Viszont a Frankfurt kiváló támadópotenciálja valamint a Chelsea rutinja és klasszis támadósora biztosítja a lehetőséget egy gólváltásra, így a BTTS opciót mi látunk fantáziát.

 

 

[3010121] 2019-05-02 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Chelseax;
megosztom