Szerencsejáték-ipar

Az angol topcsapatok szívatják a bukmékereket

megosztom

A United, a City és a Liverpool eredményei mellett a döntetlenínség is az irodák ellen volt az elmúlt hónapokban.

A teljes BL-sorozat talán legnagyobb meglepetését láthattuk, amikor a Manchester United a hazai pályán elszenvedett 2-0-s vereséget követően egy kései büntetővel kiütötte a PSG gárdáját Párizsban. A Vörös Ördögök 12-szeres szorzóról jutottak tovább Neymarékon, ami alaposan betett az egyik legnagyobb brit irodának, a Paddy Power Betfairnek.

Fotó: The Busby Babe

Mint arról a Business Insider hasábjain a szóvivő beszámol, "a Unitedre nagyon sokan fogadtak az első találkozót követően - kifizetéseink így elérték az egymillió fontot". De nem csak a hihetetlen fordítás, hanem a többi angol topcsapat is alaposan betett a fogadóirodáknak.

A döntetlenek klasszikusan azok az eredmények, amelyek a fogadóirodák érdekeit szolgálják, viszont a márciusi 34 meccsen csupán négy iksz volt a Premier League-ben

- kesergett a szóvivő.

A Paddy Power Betfair jelentésében továbbá az áll, hogy a Manchester City és a Liverpool győzelmi szériái is mind-mind olyan eredmények, amelyeknél a fogadók nyernek a ház ellen, ez pedig egy igen keserű néhány hetes periódust eredményezett a brit irodáknál.

Mindemellett az év eleji lóversenyek egytől egyig a favoritok sikerével értek véget, a bevételeket pedig az sem segítette, hogy néhány hétig törölték is a versenyeket egy járvány miatt.

A sok negatívum persze csak annyit jelentett, hogy a PP Betfair profitja 10%-ról 6%-ra esett vissza az előző év azonos időszakához képest.

bet365

 

megosztom