Bajnokok Ligája

Az elődöntő, ami döntőnek is beillene - első felvonás

  • Tomihmv
megosztom

A Barca és a Liverpool csatája akár döntőnek is beillene, de a felek a négy között meccselnek egymással. Első felvonás.

A felek csatája, akár egy BL-döntőnek is beillene. - Fotó: youtube

Szerdán a második elődöntőt is megrendezik a Bajnokok Ligájában az odavágók közül, ezt a csatát pedig a Barcelona és a Liverpool vívja meg, méghozzá a Camp Noúban. A bukiknál a katalánok az esélyesebbek, de ahogy ők, úgy mi sem írnánk le az angolokat.

1X2    
Barcelona Döntetlen Liverpool
1.90 3.80 4.20

A Liverpool ugyanis ezúttal is parádés szezont fut, hiszen a két jelentősebb sorozatban még játékban van. Ugyan a Premier League-ben egypontos hátránya van a Manchester Cityvel szemben, de még hátra van két kanyar, ahol bármi megtörténhet. A BL-ben pedig, ha túljut a Barcelonán, akkor a tavalyi évhez hasonlóan szintét döntőt játszhat.

A csapat formájára nem lehet panasz, január eleje (!) óta nem veszített tétmérkőzést (ez 19 meccset jelent zsinórban), és az utolsó tíz találkozóját rendre megnyerte (!), pedig olyan együttesekkel is találkozott, mint a Bayern München, a Tottenham vagy a Chelsea.

Jürgen Kloppnak amiatt fájhat tehát a feje, hogy kiket jelöljön a kezdőbe szerdán, hiszen egyrészt jó passzban vannak a játékosok, másrészt biztosan egyik játékosa sem hagyja ki a találkozót, hiszen Firmino, Lallana és Tavares is van olyan állapotban, hogy tud játszani.

bet365

Ahogy a Liverpoolra, úgy a Barcelonára sem lehet panasz, hiszen a hazaiak is parádés szezont futnak. Ráadásul bombaformában vannak, 22 tétmeccse (!) nem veszítettek, zsinórban négy sikerrel a hátuk mögött várják a találkozót, a honi kupában döntősök, a BL-ben elődöntősök, a hétvégén pedig behúzták a spanyol bajnokságot, így kicsattanó önbizalommal várhatják a szerdai ütközetet.

Azt a találkozót, ahol Ernesto Valverde mester csak és kizárólag Rafinhára nem számíthat sérülés miatt, de ő egyébként sem alapember, avagy kollégájához hasonlóan a lehető legerősebb kezdőcsapatát tudja pályára tenni hétközben.

Mindezeknek köszönhetően, illetve annak, hogy mindkét fél az őszinte támadófocit helyezi előtérbe (és vélhetően a mesterek nem fogják vissza tanítványaikat), így kimenetelre nem, hanem inkább gólokra fogadunk. Még pedig legalább háromra, úgy, hogy menet közben véleményünk szerint mindkét együttesnek igen nagy esélye lesz arra, hogy betaláljon.Hazai pályán a Barcelona mindenkit le tud söpörni az asztalról, idén csak egy veresége van a Camp Noúban, ami még novemberben, a Betis ellen jött össze. A Liverpool idegenben sebezhetőbb, mint otthon, azonban az utóbbi hetekben, illetve a playoffban alaposan kitett magáért házon kívül, hiszen Münchenben 3-1-re, Portóban 4-1-re nyert.

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett @ 1.95   
[3010097] 2019-05-01 21:00:00 Barcelona - Liverpoolx;
megosztom