Angol foci

Nagyon biztonságos tippünk van a másodosztályból

  • varin
megosztom

A Millwall otthon aligha nyer a feljutásért harcoló Bristol ellen, viszont mi egy iksszel sem buknánk.

1X2    
Millwall Döntetlen Bristol City
3.50 3.60 2.15
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Kedden és szerdán két hétközi találkozót rendeznek az angol másodosztályban, így válik majdnem teljessé a tabella egy körrel a vége előtt. Azért csak majdnem, hiszen a Bolton Wanderers hétvégén az elmaradt fizetések miatt nem lépett pályára, így az sem biztos, hogy Bogdán Ádám egykori csapata befejezi a bajnokságot. De lássuk, mi is vár ránk a mai Millwall-Bristol City találkozón.

A londoni gárda nem annyira saját teljesítményének, inkább a Rotherham botlásainak köszönhetően már letudta a szezon érdemi részét, hiszen fix a bennmaradás. Utoljára április elején sikerült nyerniük, pedig ellenfeleik nem voltak a legerősebbek.

Millwall#eng-millwall#5

Odaát még van értelme a számolgatásnak, hiszen a Bristol City két győzelemmel odaérhet a hatodik, rájátszást jelentő pozícióba, ehhez azonban most nem hibázhatnak. A helyzet azonban aggasztó lehet Lee Johnson csapatánál, mivel az utolsó győzelemig nekik is a hónap elejéig kell visszamenniük. Hétvégén éppen a közvetlen rivális Derby County verte őket otthon, így sorsuk immáron nem a saját kezükben van.

20190425163012

Egyik csapat sincs tehát remek formában, de legalább egyik félnél sem hiányzik túl sok kulcsjátékos. A Millwallnál valószínűleg örülnek, hogy túl vannak a szezon érdemi részén, míg a Bristolnál megpróbálják még a lehetetlennek tűnő küldetést.

Egy ilyen találkozón, a szezon végéhez közeledve már döntő fontosságú a motivációs kérdés, ami egyértelműen Palmerék oldalán van. Az elmúlt években az egymás elleni eredmények igen vegyes képet mutattak, de ezúttal nagyon fontos tényező lehet, hogy csak az egyik csapatnak kell mindenképpen a siker. Mivel viszont a Bristol formája is hagy bőven kívánnivalót maga után, jobb, ha a tutira megyünk és a DNB-s opcióval nyeretjük csak a vendégeket.

hatharom.com
Bristol City +0
bet365 @1.53
[2791774] 2019-04-30 20:45:00 Millwall - Bristol Cityx;
megosztom