Bajnokok Ligája

3.45-ös tipp a Tottenham-Ajax összecsapása? Így fogadjátok Ti a BL-elődöntőt

megosztom

Kedden este a világ futballszerelmeseinek szeme Londonra szegeződik, mi pedig megpróbálhatunk egy kis pénzt csinálni.

A Bajnokok Ligája 2018/19-es kiírásában két meglepetéscsapat is került a négy közé és a sorsolásnak hála egyiküket biztosan láthatjuk majd a madridi fináléban is. Erre nagyobb esélye talán a hollandoknak van, akik lendületből kisöpörték a háromszoros címvédő Real Madridot, majd a Ronaldóval felálló Juventust is.

A döntésre azonban aligha kerül sor az első meccsen - ahogyan azt beharangozónkban írtuk, mi döntetlen közeli eredményt várunk, lássuk, hogy Ti mit éreztek fogadhatónak.

20190425163012

Ahogyan a negyeddöntőben is, ezúttal is összeraktunk a legnagyobb százalékban favorizált tippekből egy ütős kis kombit. Kimenetel szempontjából viszonylag megoszlanak a vélemények, de összességében szépen kirajzolódik, hogy olvasóink 70 százaléka szerint nem fog kikapni a Tottenham.

Gólok szempontjából sem maradunk hoppon, ha a Hathármas tippek zöldülnek, hiszen 88 százalék azt várja, hogy mindkét háló rezzen majd az este folyamán. Ez jó kiindulóalapja lehet a 2.5 találat fölötti végeredménynek is, ami csak magában kettes körüli szorzóval kecsegtet.

Ha ezt a három tippet elegyítjük az Unibet-fogadásépítő funkciójával, akkor @3.45-ös szorzót kapunk.

 

 

Neked mi a véleményed erről a kombiról?

 

 

 

unibet

 [3010095] 2019-04-30 21:00:00 Tottenham Hotspur - Ajaxx;

megosztom