Ligue 1

2.87-ért a szétesett PSG ellen fogadunk

megosztom

Tuchel legénysége több csalódást keltő produkcióval is előrukkolt mostanában, ezt várjuk a folytatásban is.

Neymar arckifejezése elég beszédes. fotó: NBC Sports

Kedden kora este egy jó Montpellier-PSG összecsapással hangolódhatunk a Bajnokok Ligája elődöntőjére. A párosítás favoritja természetesen a párizsi gigász, még annak ellenére is, hogy az utóbbi időben elég enerváltan rúgja a bőrt.

1X2    
Montpellier Döntetlen PSG
3.80 3.80 1.90
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A PSG a legutóbbi bajnokin már bezsákolta a bajnoki elsőséget a Monaco fölött aratott 3-1-es győzelemmel, de valójában már a Lille pontvesztése is elég volt ahhoz, hogy zsinórban nyolcadik évben is az élen zárjanak. Azon a találkozón Mbappé mesterhármasa döntötte el a lényegi kérdéseket, ám az öröm nem tartott sokáig. Szombaton ugyanis a Rennes elleni kupadöntőben 2-2-es rendes játékidő után hatalmas meglepetésre tizenegyesekkel alul maradtak. Ráadásul a franciák ifjú talizmánját kiállították, ez is szemlélteti, hogy gond van a fejekben.

Paris Saint Germain#france-paris_saint_germain#5
[2774235] 2019-04-30 19:00:00 Montpellier - Paris Saint Germainx

Michel de Zakarian fiai ellenben jó formában vannak és egy Strasbourg felett aratott győzelemmel hangoltak a keddi meccsre. Az utóbbi öt bajnokin begyűjtött kilenc egységnek köszönhetően még maradt esélyük az európai kupaindulásra és biztosak lehetünk benne, hogy ezért minden követ megmozgatnak majd. 

Tudtad?
 

  • A Montpellier az utóbbi 4/5 meccsén nem úszta meg kapott gól nélkül
     
  • A Montpellier 3/4 bajnokiját megnyerte
     
  • A PSG az utóbbi öt tétmeccsén nem úszta meg kapott gól nélkül

 

20190425163012

Tuchel fiainak lényegében a presztízsen kívül nincs miért játszaniuk kedden, bár az szégyenteljes lenne, ha kétszer kikapnának zsinórban, de erre most reális esély mutatkozik. Nem hinnénk, hogy a kupakudarc után sok kedve lenne fociznia a sztárokkal tűzdelt csapatnak és a ha az utóbbi hét hazai meccséből csak egyet elbukó hazaiak kellően felszívják magukat, akkor összejöhet az újabb meglepetés. Azért telibe nem merjük kivenni a Montpellier sikerét, így az alábbi, fogadáskészítővel fabrikált tippet dobjuk meg egy kis apróval.

 

  • Montpellier vagy döntetlen + mindkét csapat szerez gólt - igen @2.87    

 

[2774235] 2019-04-30 19:00:00 Montpellier - Paris Saint Germainx;
megosztom