Promóció

Nyerj 15 milliót egy Messi-, Suárez- vagy éppen Salah-góllal!

megosztom

Trafáld telibe a Barca-Pool derbi első gólszerzőjét és az első gól idejét, az Unibet pedig megajándékoz 15 millióval.

Április 29-én és május 1-én a Bajnokok Ligája elődöntői játsszák a főszerepet. Kedden a Tottenham és az Ajax néz farkasszemet egymással, míg szerdán a Barcelona és a Liverpool döntőnek beillő rangadójára kerül sor. Utóbbi különösen pikáns összecsapásnak ígérkezik, ennek apropóján pedig partnerirodánk, az     egy ingyenes tippjátékra invitál mindenkit. 
 

A játék lényege elég egyszerű, meg kell tippelni az első gólszerzőt és az első gól idejét. Aki helyesen tippel, az 15.000.000 forint jutalomban részesül. 


Hogyan vehetsz részt?

  • Kezdés előtt regisztrálnod kell az Unibetre vagy be kell jelentkezned a már meglévő számláddal.
  • Tippeld meg, hogy ki lesz a mérkőzés első gólszerzője, és hányadik percben születik az első gól.

 

Most triplán megéri csatlakozni az Unibethez, ugyanis oldalunk Bajnokok Ligája tippjátékában garantált 5.000 HUF fogadótőkét lehet nyerni az Unibetre, továbbá 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadást biztosítunk az általunk regisztrált játékosok számára!
20190425163012


Szerinted, ki szerzi az első gólt?

Talán némi támpontot nyújthat az Unibet kínálata, ahol nem csak gólszerzőre fogadhatunk, hanem arra is, hogy ki jegyzi az első találatot. 

Ezen a piacon Lionel Messire kapjuk a legalacsonyabb szorzót (4.00). Az argentin klasszist Luis Suárez (5.25) és Ousmane Dembélé (6.75) követi, míg a Poolnál Sadio Mané (7.50) és Mohamed Salah (7.50) pályázik a legnagyobb eséllyel az első gólra. 

unibet
megosztom