Premier League

Végérvényesen tönkreteheti szezonját a Manchester United

  • Tomihmv
megosztom

Ha a Vörös Ördögök nem győznek a Chelsea ellen, akkor jövőre a Bajnokok Ligája helyett az Európa Ligában vitézkedhetnek.

Az ősszel 2-2-re végeztek a felek Londonban. - Fotó: Twitter

Amilyen jól megindult a Manchester United szekere Solskjaer érkezésével, olyannyira esett vissza az elmúlt hetekben, hiszen minden kupasorozatból kiesett, míg a bajnokságban egészen a hatodik helyig csúszott vissza. Ennek köszönhetően, amennyiben nem tud nyerni vasárnap, úgy szinte biztos, hogy jövőre az Európa Ligában szerepelhet. S, hogy ki lesz a hétvégi ellenfél? Szintén a Bajnokok Ligájáért küzdő Chelsea.

1x2     
Manchester United Döntetlen Chelsea
2.70 3.50 2.70
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Eszméletlen gyenge formában van a hazai csapat, az elmúlt kilenc tétmeccsből hetet (!) elbukott, perpillanat három vesztes mérkőzéssel a háta mögött várja a hétvégét. Az előbb említett három találkozón pedig gólt sem tudott rúgni, vagyis immáron 280 perce (!) gólképtelen. Pedig már komoly hiányzója sincs hetek óta a Unitednek, ezúttal is csak Jones és Valencia marad ki biztosan, míg Bailly és Herrera játéka kérdéses.

Solskajeréknak győzniük kell, ha jövőre is a Bajnokok Ligájában akarnak szerepelni, hiszen három fordulóval a vége előtt három pont a hátrányuk a vasárnapi vetélytársukkal szemben. Ráadásul, ahogy nekik, úgy a vendégeknek is ez az egy utolsó komolyabb meccsük maradt a szezonból, vagyis, ha most nem tudják befogni legnagyobb ellenlábasukat, akkor soha.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A Chelsea sem várja túlságosan jó passzból a találkozót, de azért jobb formában van, mint a manchesteri alakulat. Sarriék ugyan az elmúlt két bajnokijukon nem tudtak nyerni (hétfőn meglepetésre csak 2-2-es remire futotta erejükből hazai pályán a Burnley-vel szemben), de a riválisok eredményeinek köszönhetően a top4-ben maradtak.

A vendégeknek igazából nem is a Manchester Unitedre, hanem sokkal inkább az Arsenalra kell figyelniük, amely csapat csak egy pont hátrányból követi őket, és hátralévő meccsei hozhatók, vagyis a MU-hoz hasonlóan a Chelsea is győzelmi kényszerben lép pályára. Hétvégén egyébként a Van Ginkel, Hudson-Odoi, Ampadu trióra nem számíthat Sarri, míg Kanté, Rüdiger, Willian és Marcos Alonso játéka kérdéses.

Hihetetlenül nagy, a jövő évi Bajnokok Ligája-indulás tehát a tét a felek számára. Habár a MU az utolsó öt hazai meccsét veretlenül lehozta a Chelsea ellen, egy lyukas garast nem mernénk rá tenni, de ez elmondható a vendégekről is. Mi inkább a kevés gólban és a sok büntetőlapban látunk értéket a tét, a feszültség és a presztízs miatt.
 

  • Tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett @ 1.95   
     
  • Tipp: Gólok száma 2,75 alatt @ 1.725    
     
[2782310] 2019-04-28 17:30:00 Manchester United - Chelseax;
megosztom