Premier League

Duplázós tippünk van az Everton-Manchester United meccsre

  • Tomihmv
megosztom

Szoros, izzadtságú szagú mérkőzésre van kilátás, így ennek megfelelően választottunk tippet a vasárnapi PL-nyitómeccsre.

Az Everton legutóbb hazai pályán az Arsenalt győzte le. - Fotó: Twitter

Három mérkőzést rendeznek vasárnap délután a Premier League 35. fordulójából, amelyből kétségkívül a legkiszámíthatatlanabb az Everton-Manchester Unied ütközet lesz. Ennek köszönhetően mi is egy speciális fogadásra adjuk fejünket a találkozót illetően.

1x2     
Everton Döntetlen Manchester United
3.25 3.50 2.30
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az Everton az utóbbi hetekben igen érdekesen teljesít, hiszen hazai pályán legyőzi a Chelsea-t és az Arsenalt (a két gigász közt idegenben még a West Hamet is lenyomja) úgy, hogy még gólt sem kap, majd ugyanilyen lendülettel 2-0-ra kikap a már kiesett Fulham otthonában.

Mindez pedig úgy történt, hogy az utóbbi hetekben már a legjobbjait is bevethette Da Silva mester, ezúttal is biztosan csak Mina és André Gomes marad ki. Mindemellett a kisebbik liverpooli alakulat felszabadultan játszhat az elmúlt hetekben, hiszen igazán komoly tét nincs már számára.

A tét már annál nagyobb a vendégoldalon, mivel a Manchester Unitednak még van esélye odaérnie a Bajnokok Ligája indulást biztosító legjobb négy hely egyikére. Azonban a csapat formája bőven hagy kívánni valót, hiszen az elmúlt hét tétmeccséből ötöt is elbukott, házon kívül zsinórban négy (!) vereséget számlál.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Pedig ahogy a hazaiak vezetőedzője, úgy Solksjaer sem foghatja a hiányzókra a kudarcokat, hiszen az elmúlt hetekben már ő is majdnem mindenkit be tudott vetni, ezúttal is csak a régóta hiányzó Bailly, Herrera, Valencia trióra és az eltiltott Shawra nem számíthat.

Mindezek után, derekasan bevalljuk, ebben a meccsben bizony bármi benne van, mind kimenetelügyileg, mind a gólok terén. Azonban van egy olyan fogadási opció, amivel úgy gondoljuk, hogy lehet keresnivalónk, ez pedig nem más, mint a büntetőlapok száma.

A bukmékerek 3,5-nél húzták meg a határt, ami szerintünk nem egy olyan line, amit a csapatok nem tudnának "megcsinálni". A vendégoldalon a forma miatt nagy a frusztráltság, ráadásul jó pár olyan játékosuk van, akinek nem kell a szomszédba mennie egy-egy faultért vagy kakaskodásért. Mindez a hazai oldalra is igaz, hiszen összességében kiábrándító az Everton szezonja, másrészt ott is van pár olyan fickó a csapatban, aki szeretik a "színeket". Mindezeken túl pedig az a Paul Tierney lesz a játékvezető, aki a legutóbbi bajnokiján (Soton-'Pool) hat sárgát osztott ki, de egyébként sem szívbajos, ha elő kell vennie a lapokat a zsebéből.

Mindezek után pedig szerintünk simán megér egy kis aprót a legalább négy büntetőlap (a sárga lap 1 pontot, a piros lap 2 pontot ér, egy játékos maximum 3 pontot szerezhet), főleg, hogy 2.10-szeres oddson fogadhatunk erre az opcióra.

  • Tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett @ 2.10  
[2782298] 2019-04-21 14:30:00 Everton - Manchester Unitedx;
megosztom