Bajnokok Ligája

Megduplázhatjuk pénzünket a Manchester Cityvel

megosztom

Ezúttal a bukmékerekkel tartunk és nagyon megveretjük a Tottenhamet a visszavágón.

Megduplázhatjuk pénzünket a Manchester City-vel. - Fotó: Twitter

Az egy héttel ezelőtti, londoni odavágón a Tottenham 1-0-ra nyert a Manchester City ellen, így Pep Guardiola csapata győzelmi kényszerben lép pályára szerdán. Az odavágó eredménye egyébként nagyon veszélyes mindkét félre nézve.

1X2    
Manchester City Döntetlen Tottenham
1.32 5.80 10.50

Egyrészt a hazaiaknak csak egy gólt kell ledolgozniuk, és ha ez megvan, akkor annyira megnyugodhatnak, hogy végül a kiesés szélére kerülhetnek, másrészt a vendégek egy rúgott góllal a mennyországban érezhetik magukat, ám ha ez gyorsan összejön, akkor ők is annyira elkényelmesedhetnek, hogy az megbosszulhatja magát.

A Citynek tehát tökéletes meccsre van szüksége a továbbjutáshoz, idejekorán egyenlítenie kell, majd nyomnia tovább, hogy eldöntse a párharcot. Az odavágó alapján van esélye erre, igaz, azon a találkozón Sergio Agüero kihagyott tizenegyese megfogta a csapatot. Mindemellett Guardiola igencsak túlbiztosította együttesét (mint ahogyan tavaly a Liverpool ellen is tette), ám ezúttal sem tudott ezzel eredményt elérni, igaz, legalább nem három-, csupán egygólos hátrányból várja a visszavágót csapata.

A manchesteri alakulat egyébként jól hangolt a második meccsre, mivel hétvégén 3-1-re nyert a Crystal Palace ellen, ráadásul komoly hiányzóval nem kell számolnia, hiszen csak a második számú kapus, Claudi Bravo harcképtelen.

unibet


A Tottenham ugyan a hétvégén 4-0-ra nyert a Huddersfield ellen a PL-ben, és előnyből várja a szerdai összecsapást, azonban nagyon fontos játékosai hagyják, hagyhatják ki a találkozót.

Harry Kane ugye az odavágó 58. percében kidőlt és a teljes szezonra elveszítette őt a Spurs, rajta kívül Eric Dier, Serge Aurier, Erik Lamela biztosan nem játszik, de Harry Winks, Dele Alli és Fernando Llorente szereplés is igen kérdéses.

Avagy a londoni gárda félelmetes négyeséből kettő is kimaradhat, ráadásul helyetteseik is többé-kevésbé harcképtelenek.

Emiatt a Tottenham vélhetően 90 percen át védekezésre kényszerül majd és kontrákra próbál apellálni, ám egy ilyen kaliberű csapat ellen, mint a City (ahol a hírek szerint öt támadó is kezd), szinte esélytélen ezt kibekkelni, főleg az Etihadban, ahol tavaly a Spurs 4-1-re kapott ki.

Mi azon a véleményen vagyunk, hogy Guardiola alakulata átlép árnyékán, és nem csak, hogy ledolgozza hátrányát a rendes játékidőben, hanem legalább két találattal legyőzi és kiejti a Tottenham alakulatát a Bajnokok Ligájából.

 

[3010092] 2019-04-17 21:00:00 Manchester City - Tottenham Hotspurx;
megosztom