Magyar Kupa

Nem Tomihmv vagyok, mégis a Vidire fogadok!

  • varin
megosztom

A bajnokság elúszott, így a kupával kell vigasztalódjanak Székesfehérváron.

1X2    
Videoton Döntetlen Debrecen
1.66 3.60 4.20
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Nincs kedve botlani a Ferencvárosnak a bajnokságban, ez pedig azt jelenti, hogy a MOL Vidi számára elúszóban a bajnok cím. Ugyan hétvégén még egy utolsó esélye lesz Nikolicséknak öt pontra csökkenteni a különbséget, reálisan nézve Futácséknak idén csak a Kupa maradt. Ehhez először a Debrecent kellene elintézniük a piros-kékeknek.

Fotó: molvidi.hu

A találkozó minden tekintetben igencsak egy esélyes, hiszen a Vidi remek formában várja a keddi 90 percet, míg a Loki idegenben továbbra sem az igazi. A fehérváriak ráadásul sorra húzzák be a rangadóikat, verték nemrég a Fradit, a Honvédot és az Újpestet is.

Marko Nikolics csapata utolsó 12 tétmeccséből 11-et megnyert, csupán Pakson veszített pontokat.

Ebbe a remek szériába egy Loki elleni győzelem is belefért, noha a címvédő nem játszott igazán jól a DVSC elleni március végi bajnokin, a csapat tartását jól mutatja, hogy sikerült fordítaniuk az utolsó negyedórában. A Vidi esetében nem kérdés, hogy kötelesség az európai kupaszereplés, ez viszont a Lokinál sosem volt elsődleges szempont. A fiatal keret esetében egy július végi kazahsztáni túra nem feltétlenül szolgálja a felkészülést, így valószínűleg a Hajdúságban nem omlanának össze, ha idén sem lenne Európa.

[3018849] 2019-04-16 18:00:00 MOL Vidi FC - DVSCx;15

A Loki idegenbeli formája amúgy sem lenyűgöző, sikerült ugyan Mezőkövesden hatalmas szerencsével fordítaniuk, ám öt bajnoki óta nyeretlenek idegenben, a Honvéd, a Puskás, a Paks és a Kisvárda is kibabrált Csőszékkel.

Ami a hiányzókat illeti, a Vidinél a súlyosabb sérülést szenvedő Scsepovics mellett Georgi Milanov lehet hiányzó, aki az Újpest ellen sérült meg, míg a Lokinál szépen gyógyulnak a sérültek, így például már Avdijaj is bevethető.

Mint az a fenti táblázatból is látható, a Vidi egyik kedvenc ellenfele volt az elmúlt években a Loki. Vélhetően a fehérváriak szeretnének előnyt, méghozzá minél nagyobb mértékűt szerezni a visszavágóra, míg a Lokinál egy szoros vereség lehet a reális cél. Mindezek szellemében a -0.75-ös hendikepet ajánlom tippre, amit még Tomihmv kolléga is örömmel támogat - ameddig pedig ez meg nem jelenik, beérhetjük a sima 3way-jel is.

hatharom.com
MOL Vidi
bet365 @1.66
[3018849] 2019-04-16 18:00:00 MOL Vidi FC - DVSCx;
megosztom