Tenisz

Remek szorzón verethetjük a friss apukát

  • Cesc18
megosztom

Nem tartjuk reálisnak a szorzókat Fernando Verdasco és Pierre-Hugues Herbert összecsapásán.

A monte-carlói torna első körében fel van adva a lecke a fogadók számára, hiszen a hercegségbe sokan úgy érkeznek, hogy előtte nem sok salakos meccs van a lábukban. Közéjük tartozik az egykori döntős Fernando Verdasco is, aki a korábbi évekkel ellentétben ezúttal nem utazott el a houstoni salakos tornára.

Verdasco a komplett amerikai túrát kihagyta, tehát Indian Wellsben és Miamiban sem láthattuk, méghozzá azért, mert várandós felesége mellett szeretett volna lenni. Bő két hete, március végén meg is született a kisfia, Miguel. 

A 35 éves spanyolnak Miguel az első gyermeke és természetesen ebben az időszakban a tenisz csak másodlagos. Ezt láthattuk múlt héten Marrakech-ben is, ahol egy hónap kihagyás után játszott ismét tétmeccset, de nem tudott nyerni a jóval gyengébb képességű Adrian Menendez-Maceiras ellen.

Valószínűleg Monte-Carlóba sem túl nagy reményekkel érkezett, ahol az elmúlt években egyébként sem sok babér termett a számára. 

Fogadás a továbbjutóra    
Fernando Verdasco Pierre-Hugues Herbert
1.57 2.25

Az első körben az ellenfele az a Pierre-Hugues Herbert lesz, aki Melbourne-ben úgy kezdte az évet, hogy az Australian Open megnyerésével kipipálta a páros karrier Grand Slamet. Pályafutása legjobb világranglistás helye is ehhez az évhez fűződik, miután Montpellier-ben döntőzött. Jól indult tehát a franciának a 2019-es idény, ugyanakkor az elmúlt hetekben visszaesett a formája és nem tudott igazán jó eredményeket elérni. 

Nagy kérdés, hogy a hercegségben melyik arcát mutatja, ami biztos, hogy az önbizalmának aligha tett jót, hogy hétfőn párosban vereséggel kezdett. 

A fogadóirodáknál Verdasco a favorit, ami PHH formája alapján érthető, viszont friss apukaként egy lyukas garast sem tennénk a spanyolra. Verda gondolatai most teljesen máshol járnak, illetve nyilván a megfelelő edzésmunkát sem tudta úgy beletenni. 

Ezért a szorzóért megérheti rizikózni a franciával. 
 

Tippötletek:

  • Herbert nyer @ 2.43    
  • Játékos összesített játékai - Herbert 11.5 felett @ 1.57    

 

Szerinted jó döntés Herbertre fogadni?

 

megosztom