Bundesliga

Nem kell sokat vívódni ezen az 1.90-es oddson

  • gb1
megosztom

A Werder Bremen még nem kapott ki tétmeccsen idén és a Freiburg sem lehet akadály Florian Kohfeldt fiainak.

fotó: archív

Szombaton ismét több parádés párharc lesz a Bundesligában, mostani cikkünkben a Werder Bremen-Freiburgot vizsgáljuk meg kicsit közelebbről. A két együttest tizenegy egység választja el a tabellán - míg a hazaiaknak az európai kupaindulás a cél, a vendégek megrekedtek a középmezőnyben és úgy tűnik hat körrel a vége előtt már se előre, se hátra.

1X2    
Werder Bremen Döntetlen Freiburg
1.60 4.00 5.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Werder sikereit már többször megénekeltük és Florian Kohfeldt fiai folytatják a remekelést. Különösen a Weserstadionban muzsikálnak jól a Muzsikusok, ahol az utóbbi 27 bajnokijukból csak három alkalommal hasaltak el. A tavaly októberi Leverkusen elleni blamát 17 veretlen meccs előzte meg, de az akkori három meccses kisiklás óta ismét hét párharc óta nem találtak legyőzőre otthon. Ez alatt négyszer nyertek - minden alkalommal hendivel -, valamint becsúszott három gólváltós remi is.

Ne felejtsük azt sem, hogy a Werder az eddigi összes (28) bajnokin betalált - a top 5 ligában erre csak a PSG volt még képes idén.

Az utóbbi hetek sikereiből oroszlánrészt vállalt az újfent pompás formában lévő Max Kruse, aki a hónap játékosa lett a Bundesliga hivatalos csatornáin zajlott szavazáson. Számokban is szépen megmutatkozik a remekelése, immár tíz gólnál és nyolc gólpassznál jár az idényben.

Christian Streich már-már úgy tűnt, hogy megtalálta a nyerő - vagy inkább nem vesztő - formulát, miután a Bayernt és a Gladbachot is sikerült 1-1-re tartania, ám a Mainz ellen hatalmas pofonba futottak múlt héten. Ez egy befuccsolt edzői próbálkozásnak is felfogható, mivel Streich a jól bevált négy védős rendszerét három bekkre cserélte akkor, de szinte biztos, hogy ezzel most nem fog tovább kísérletezni. A felállás összerakása nem lesz egyszerű, hiszen Philipp Lienhart még nem 100 százalékos az elszenvedett agyrázkódása miatt, ahogy leggólerősebb támadója, Nils Petersen sem bevethető.

[2803953] 2019-04-13 15:30:00 Werder Bremen - Freiburgx
[2803953] 2019-04-13 15:30:00 Werder Bremen - Freiburgx;5

Tudtad?
 

  • A Werder 11 meccs óta veretlen a Bundesligában
     
  • A Werder utóbbi 8/10 meccsén legalább három gól esett
     
  • A Freiburg hat meccs óta nyeretlen idegenben

 

Elnézve a Freiburg pocsék idegenbeli és a Werder remek otthoni formáját, az 1.61-ért kínált hazai bőven hordoz értéket. Ezt egy kicsit megspékeljük még a gólokkal is, hiszen amikor belelendülnek Kruséék, jellemzően párosával bombázzák az ellenfeleiket.

 

  • Fogadáskészítő - Werder nyer + 1 gól fölött @1.90    

 

[2803953] 2019-04-13 15:30:00 Werder Bremen - Freiburgx;
megosztom